Speltips 30/8 Malmö FF – Elfsborg | Toppmöte Allsvenskan

Speltips 30/8 Malmö FF - Elfsborg | Toppmöte Allsvenskan

Speltips 30/8 Malmö FF – Elfsborg | Toppmöte Allsvenskan 

Malmö FF går som tåget, 38 poäng plockade i Allsvenskan efter 17 spelade matcher, ett mycket bra facit efter att man har spelat över hälften av alla matcher. Man står på 38 poäng och ställs mot ett Elfsborg som är superhungriga efter vinst i detta möte. Lyckas MFF plocka tre poäng i den här matchen så står man hela 10 poäng framför Elfsborg. MFF har ingen anledning att satsa på att plocka tre poäng i den här matchen eftersom att man ändå leder ligan med hela sju poäng. Det allra viktigaste är att man inte förlorar till något pris, man kommer dock självklart gå framåt en hel del eftersom att man spelar på hemmaplan.

Elfsborg ställs i en oerhört viktig match mot MFF på bortaplan. Nu har man chansen att knappa in på ligaledarna och vid en vinst i detta möte för Elfsborg så innebär det att man minskar avståndet och har ”endast” fyra poäng upp till Malmö FF. Ska man lyckas plocka en trepoängare i detta möte så gäller det att man står på rätt sida med försvaret och inte låter MFF rulla runt som de brukar göra. Elfsborg är duktiga att ta sig genom motståndarna via kanterna och eftersom att MFF med all sannolikhet har koll på detta så kommer man försöka att styra in Elfsborg mot mitten. Lyckas Elfsborg organisera sitt spel utefter detta så kan det bli en mycket spännande match.

Speltips 30/8 Malmö FF – Elfsborg | Toppmöte Allsvenskan

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Under 2,5 mål (2,27 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Oftast så blir det över 2,5 när MFF spelar och även när Elfsborg spelar. Dock så väljer vi att bortse från detta i detta möte då det är en viktig match för bägge lagen. Man pratar om att dessa typen av matcher är sexpoängsmatcher vilket kan leda till att bägge lagen spelar inledningsvis lite passivt. MFF spelar mycket offensivt men även ett kontrollerat possessionspel vilket kan innebära att man rullar långt ner på egen plan när man ställs mot motståndare med högre kvalité. Vi tror starkt på att det här blir en målsnål historia och 2,27 gånger pengarna är som vi brukar säga, helt klart värt att testa. Lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar