Speltips 30/8 FC Midtjylland – Malmö FF

Speltips 30/8 FC Midtjylland – Malmö FF | Det är dags för ett viktigt möte i Europa League och vinnaren som tar sig vidare får en plats i gruppspelet.

FC Midtjylland lyckades spela 2-2 på bortaplan mot MFF vilket är ett tacksamt resultat att ta med sig till returmötet. Lyckas man spela 0-0 eller 1-1 så tar man sig vidare på flest gjorda bortamål och det här sätter helt klart press på MFF som måste gå för att vinna. Midtjylland har en bra form för tillfället men släpper till en hel del bakåt vilket inte är positivt med tanke på att MFF är ett mer balanserat lag. Midtjylland svajar lite i sina insatser och om de lyckas spela på sin högstanivå så är det en hel del som talar för att danskarna tar sig vidare till Europa League.

Malmö FF är pressade till att vinna den här matchen då man spelade 2-2 på hemmaplan vilket innebär att man åker ut vid ett 0-0 eller 1-1 resultat. MFF har blandat och gett under den här säsongen och har presterat både högt och lågt. Nu ställs man mot ett hårt arbetande Midtjylland och behöver se till att göra en bra insats. Ett Europa League-kval hade betytt enormt mycket rent ekonomiskt och sportsligt för MFF och det här sätter en hög press på klubben. Man har ofta ett balanserat lag där man är starka både defensivt och offensivt. Man har enbart släppt in två mål under de fem senaste matcherna och dessa kom i första mötet. Man har även gjort elva mål framåt och dessa siffror talar mycket för att MFF kommer att ha en bra chans att ta sig vidare till Europa League och om de lyckas återstår att se.

Speltips 30/8 FC Midtjylland – Malmö FF

Sannolikhetsbedömning 2,5 av 5 | Att ta sig vidare – Malmö FF (3,10 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen är jämlika och resultatet i första matchen går till Midtjyllands fördel. Dock så tror vi att MFF har mer att ge och med tanke på att Midtjylland släpper in en hel del mål så vågar vi tro på att MFF tar sig vidare till Europa League, helt klart ett spelvärt tips att rygga!

Matchen startar 19:15 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Att ta sig vidare – Malmö FF | Odds 3,10 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar