Speltips 30/8 Burnley – Olympiacos EL-kval

Speltips 30/8 Burnley – Olympiacos | Sista kvalomgången i Europa League spelas på torsdag och den som tar sig vidare efter det här returmötet är klara för spel i Europa League 2018/19.

Burnley fick en tufft förstamöte där de åkte på en förlust med 1-3 på bortaplan vilket är tungt att ta med sig till returmötet på hemmaplan. Dock så fick man med sig ett bortamål vilket innebär att man går vidare vid en 2-0 vinst. Efter att vi har följt Burnley en hel del i Premier League under den gångna säsongen så tror vi på att det hårt arbetande laget har all chans att ta sig vidare trots att det är en tuff uppgift. Man spelar ett försiktigt försvarsspel och ett lite mer aggressivt anfallsspel där man förlitar sig mestadels på kontringar. Med tanke på att första matchen slutade 3-1 till Olympiacos så tvingas Burnley spela en fotboll som de inte är vana vid och det innebär att man behöver stå högt för att kunna skapa många chanser. Ett lågt försvarsspel är tyvärr inget som man kan förlita sig på i den här typen av match, en svår match väntar.

Olympiacos lyckades plocka en övertygande vinst på hemmaplan i första mötet. Så länge man inte förlorar med mer än två mål så är man vidare till gruppspelet och Olympiacos kommer trots detta inte få en enkel uppgift med tanke på att Burnley är ett starkt hemmalag som sällan viker sig inför sin hemmapublik. Man kan dock spela ett lite mer försiktigt spel och tvinga fram Burnley långt ner i banan vilket de inte är vana vid och lyckas man spela sig förbi Burnleys första-press så har man stora chanser att vinna den här matchen. Dock så tror vi på att Burnley kommer vara väldigt försiktiga med sin positionering och en jämn match väntar.

Speltips 30/8 Burnley – Olympiacos

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Dubbelchans – X2 (1.49 gånger insatsen)
Motivering | En tuff match väntar för bägge lagen, för Burnleys del så behöver de anpassa sig till ett mer offensivare spel vilket de är ovana vid och Olympiacos behöver stå emot Burnley på bortaplan i 90 minuter vilket heller inte är en enkel uppgift. Vi tror dock på att första mötet speglar skillnaden mellan dessa lagen bra och att Olympiacos tar sig vidare med antingen ett oavgjort resultat eller en vinst.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Dubbelchans – X2 | Odds 1,49 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar