Speltips 30/7 Trelleborgs FF – Hammarby

Speltips 30/7 Trelleborgs FF – Hammarby | Äntligen en ny vecka, med fräscha speltips och vi beger oss inledningsvis till Allsvenskan och Trelleborgs FF – Hammarby

Trelleborgs FF har haft en väldigt tung säsong och ligger på en fjortondeplats med 12 poäng. De har en match mindre spelad än Brommapojkarna på plats 15 och två matcher mindre spelade än Sirius som ligger över nedflyttningsstrecket på 14 poäng. Trelleborg har marginal nu att kunna jobba in så många poäng som möjligt under de två kommande matcherna och det blir en tuff utmaning att ta emot Hammarby som jagar ligaledning. Trelleborg har gjort en dålig defensiv insats säsongen igenom och har släppt in 10 mål under sina tre senaste matcher. De har dock gjort mål varje match vilket är positivt med tanke på att de har spelat mot Östersund, Dalkurd och AIK. För att kunna plocka minst en poäng mot Hammarby så behöver både defensiva spelet och det offensiva fungera och fungerar allt för Trelleborg så blir det trots allt oundvikligt att det blir en tuff match.

Hammarby befinner sig just nu i en mindre formsvacka och måste slå Trelleborg för att kunna ha två vinster i rad och det skulle då innebära att man är på väg ur formsvackan. Man har inte haft två vinster i rad i någon av sina sju senaste matcher. Skulle man mot förmodan inte vinna mot Trelleborg så är det otroligt tungt för Hammarby som jagar AIK som har en match mer spelad och tre poäng mer. För att Hammarby ska kunna slå Trelleborg så gäller det att det defensiva jobbet fungerar, för det offensiva spelet har Hammarby sällan några problem med.

Speltips 30/7 Trelleborgs FF – Hammarby

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Bortalaget vinner (1,65 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har en dålig form just nu men Hammarby har en lite mindre svacka är vad Trelleborg har. Trelleborg behöver börja plocka poäng för att slippa bli nedflyttade och Hammarby behöver plocka poäng för att nå ikapp AIK och ta sig ur formsvackan. Senast mot Dalkurd så släppte det för Hammarby och man gjorde fyra mål och vi tror att de tar med sig den positiva energin till bortamötet mot Trelleborg och löser tre poäng utan några större problem.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Bortalaget vinner | Odds 1,65 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar