Speltips 30/6 Uruguay – Portugal VM Åttondelsfinal

Speltips 30/6 Uruguay – Portugal VM Åttondelsfinal | Ikväll är det dags för åttondelsfinalen mellan Uruguay och Portugal, två offensivt starka lag och även defensivt stabila. Uruguay är ett av de tre enda lag som plockade 9 poäng i gruppspelet och Portugal har vunnit en match mot Tunisien och sedan spelat oavgjort mot Iran och Spanien.

Uruguay har varit otroligt övertygande i sitt spel. Man har levererat offensivt så väl som defensivt. Man har ännu inte släppt in något mål och man slog värdnationen Ryssland med 3-0, Tunisien med 1-0 och Egypten med 1-0 vilket är ett otroligt starkt facit att komma in med i åttondelsfinalen. Man har spelare som är tekniskt sklickliga, taktiskt duktiga och offensivt ostoppbara. Suarez, Cavani, Torreira och Vecino är de som står bakom de offensiva spelet och med de två förstnämnda på topp så blir det svårt att som motståndare kliva av planen efter 90 minuter utan att ha släppt in något mål och det kommer bli minst lika tufft för Portugal.

Portugl har spelat ett okej VM, man inledde med en storinsats mot Spanien och lyckades ta ledningen två gånger för att sedan avsluta matchen på 3-3 vilket inte är något smickrande resultat varken för Portugal och Spanien. Cristiano Ronaldo var den spelaren som låg bakom dessa mål vilket trots allt ger en stor energiboost till honom och laget. Portugal har totalt gjort fem mål och fyra av dessa har Cristiano Ronaldo stått för. Man har haft det lite tuffare defensivt då man har släppt in fyra mål varav 3 mot Spanien och ett mot Iran. Trots att Tunisien inte lyckades göra något mål mot Portugal så lyckades de skapa många chanser, men ingen satt i mål.

Inför kvällens match så tror vi på att Portugal kommer få det tufft i uppbyggnadsfasen och att spela sig igenom Uruguays mittfällt eller backlinje är inte tufft, även Cavani och Suarez som startar på anfallet kommer att vara delaktiga i det defensiva spelet och Portugal kommer att få en tuff match.

Speltips 30/6 Uruguay – Portugal VM Åttondelsfinal

Matchen mellan Uruguay – Portugal startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Speltips A | Högsannolik | Matchvinnare – Uruguay (3,10 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Lag att göra mål i matchen – Endast hemmalaget (4,05 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchvinnare – Uruguay | Odds 3,10 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Lag att göra mål i matchen – Endast hemmalaget | Odds 4,05 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar