Speltips 30/6 Frankrike – Argentina VM Åttondelsfinal

Speltips 30/6 Frankrike – Argentina VM Åttondelsfinal | Dags att sparka igång första åttondelsfinalen och det är Frankrike och Argentina som ställs mot varandra. Inget av lagen har övertygat i gruppspelet men Frankrike har visat sig vara något starkare och är favorit att gå vidare.

Frankrike har haft stora förväntningar på sig med tanke på vilken stark trupp det har både på planen och på bänken.
Fransmännen har två uddamålssegrar och en oavgjord match mot Danmark och ska man kunna ta sig vidare så behöver man spela bra både defensivt och offensivt. Frankrikes startelva består bland annat av starka spelare som Griezmann, Raphael Varane, N’Golo Kante, Paul Pogba och Kylian Mbappe och med dessa typer av världsstjärnor så ska man kunna prestera bättre än vad man gjort. För att lyfta sig så behöver Griezmann och Paul Pogba höja sig och hitta ett bättre sammarbete för att kunna hota Argentinas backlinje och trycka ner Argentina långt ner på egen planhalva

Argentina har varit en besvikelse trots avancemang till åttondelsfinalen. Messi har enbart gjort ett mål och man har förlorat mot Kroatien, spelat oavgjort mot Island och vunnit mot Nigeria med 1-2 efter mål av Marcus Rojo i slutminuterna. Argentina har varit långt ifrån ett topplag sett till hur de har spelat. Det har varit brist på spelidé offensivt och uppställningen och formationen har fått stor kritik i media. Argentinas tränare Jorge Sampaoli har fått stor kritik för att ha lämnat spelare som Paulo Dybala och Gonzalo Higuain på bänken när de spelar i ett av världens bästa lag som tagit sig till Champions League semifinal den gågna säsongen.

Inför dagens match så tror vi på att bägge lagen kommer att höja sig något mot hur de spelade tidigare i gruppspelet och de laget som höjer sig tillräckligt och står starkt mot motståndarlagets offensiv tror vi kommer gå vidare. Frankrike har trots allt enbart släppt in ett mål medan Argentina har släppt igenom fyra stycken.

Speltips 30/6 Frankrike – Argentina VM Åttondelsfinal

Matchen mellan Frankrike – Argentina startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Speltips A | Högsannolik | Att ta sig vidare – Frankrike (1,69 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal mål – Över 2.5 (2,65 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Att ta sig vidare – Frankrike | Odds 1,69 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5| Odds 2,65 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar