Speltips 30/5 Österrike – Ryssland Landskampsmatch

Speltips 30/5 Österrike – Ryssland Landskampsmatch | Ikväll är det dags för värdnationen i VM 2018 att besöka Österrike, som tyvärr inte får ta del av något världsmästerskap i sommar. Ryssland vill givetvis inleda VM med så många vinster som möjligt nu innan det är dags. Att Ryssland hittar formen inför VM är också en hög prioritet för nationen.

Österrike lyckades inte ta sig igenom första rundan i VM-kvalet. Man hamnade på en fjärdeplats i gruppen bakom Serbien, Irland och Wales. Österrike som var en favorit till att ta sig vidare fick självklart åka på tre tunga förluster och slutade enbart på 15 poäng på 10 matcher. Österrike är ett lag med duktiga spelare med mycket erfarenhet. David Alaba, Marko Arnautovic och Christian Fuchs är några av nationens största spelare. Österrike har vunnit 5 av sina 6 senaste matcher och är otroligt duktiga på att göra mål. Man har under dessa sex matcher gjort totalt 13 mål och enbart släppt in tre stycken. Österrike är som oftast ett oförutsägbart lag och inför kvällens match så kan det både bära eller brista.

Ryssland som är en av de jokrarna i VM som räknas komma långt, enligt en del, har haft lite tuffare matcher. Man har enbart vunnit en av sina sex senaste matcher och har två oavgjorda resultat med sig. Man har dock haft ett otroligt tufft motstånd mot bl.a. Frankrike, Brasilien, Spanien och Argentinga och ikväll ställs man mot ett betydligt svagare motstånd. Sommarens världsmästerskap är otroligt viktigt för Ryssland, delvis efter uttåget ur EM 2016 som var tungt och nu får man revanschera sig i ett VM på hemmaplan. Ryssarna har otroligt bra spelare och har väldigt ofta attraktiva matcher i form av både resultat och spelstil. Ryssland är ett otroligt kontringsglatt lag och ofta blir det många mål i deras matcher.

Speltips 30/5 Österrike – Ryssland Landskampsmatch

Kvällens landskampsmatch mellan Österrike – Ryssland kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,31 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchvinnare – Bortalaget vinner (3,40 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,31 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – Bortalaget vinner | Odds 3.40 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar