Speltips 30/12 Tottenham  – Fulham | Premier League

Speltips 30/12 Tottenham  - Fulham | Premier League

Speltips 30/12 Tottenham  – Fulham | Premier League
Sista Premier League-matcherna för året 2020 spelas och vi avslutar med ett speltips mellan Tottenham och Fulham som spelas under onsdagskvällen klockan 19:00

Tottenham har hamnat i en tydlig svacka där man inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher. Man har spelat oavgjort två gånger och förlorat två gånger. Oavgjort har man spelatr mot Wolverhampton och Crystal Palace och man har förlorat mot de två topplagen Leicester och Liverpool. Nu har man chansen att plocka tre poäng och ställa sig på en fjärde och eventuellt femteplats. Det som helt klart tynger Spurs är att man inte varit lika effektiva som vi är vana vid att se londonklubben. Man har endast gjort tre mål under sina fyra senaste matcher. Vi är vana vid att se Tottenham göra 2-3 mål per match och ska man lyckas plocka tre poäng mot bottenlaget Fulham så gäller det att man förvaltar sina chanser som man lyckas skapa, för mot ett lag som Fulham så bör det komma en hel del sådana.

Fulham har totalt plockat elva poäng under sina matcher och fyra utav dessa har kommit i de fyra senaste matcherna. Man har alltså spelat oavgjort fyra gånger i rad och ställts mot lag som Southampton och inte minst Liverpool som man spelade 1-1 mot. Nu ställs man mot ett hungrigt Tottenham på bortaplan och man förväntas få en mycket tuff match. Går man för sin femte raka oavgjorda resultat eller kommer man lyckas att skrälla och plocka tre poäng? Ska man lyckas med detta så behöver man satsa på att spela på kontringar när tillfälle ges. ser vi på Fulhams defensiva form så kan vi konstatera att man endast släppt in två mål under sina fyra senaste matcher. Dock så har man bara gjort två framåt, vilket man behöver ändra på om man ska plocka poäng mot Tottenham.

Speltips 30/12 Tottenham  – Fulham | Premier League

Speltips | Över 2,5 mål | 1,85 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en match där Tottenham har det stora övertaget och bryter sin negativa trend och avslutar året med en vinst. Samtidigt har vi svårt att se Fulham plocka poäng i fem raka matcher. Tottenham kommer gå för fullt framåt enligt Mourinhos kontringsspel och kommer att straffa Fulham. Över 2,5 mål är ett klockrent spel i årets sista Premier League-match. Lycka till!

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar