Speltips 3/9 Tyskland – Spanien | Landskamp Nations League

Speltips 3/9 Tyskland - Spanien | Landskamp Nations League

Speltips 3/9 Tyskland – Spanien | Landskamp Nations League
Det är äntligen dags för landskamper igen, i detta fall så innebär det inget uppehåll för övriga ligor förutom ett fåtal. Vilket gör det ännu trevligare och det är inte minst sagt en liten match heller utan vi rivstartar med ett tungviktsmöte mellan Tyskland och Spanien.

Tyskland har under de senaste åren inte varit den maskin som det ofta talats om. Att man dock har en otroligt stark trupp som kan slå vilket lag som helst råder det ingen tvekan om. För tyskarna så handlar det om att man höjer sin lägstanivå och lyckas man med det så blir man svårslagna. Tyskland spelar ofta en fotboll där bollinnehavet är i fokus och man försöker bitvis bryta ner motståndarna för att kunna skapa så mycket chanser som möjligt. Man har spelare med otroliga spetskvaliteér som Timo Werner, Leroy Sané och Manuel Neuer för att nämna några. 

Spanien har en extremt bra trupp och lyckas i princip alltid göra starka insatser oavsett motstånd.  Man spelar en tekniskt avancerad fotboll och när det mesta klaffar så har man även ett högt underhållningsvärde dessutom. Spanien spelar oftast offensiv anfallsfotboll där man vill hitta luckor mellan försvaret och mittfältet för att kunna hota motståndarna framåt. Man spelar helst inte genom kanterna men man har spelare som kan ta sig runt backlinjen om man skulle behöva variera sitt spel. Hur truppen kommer att se ut från start är inte helt spikat men oavsett vilka som startar så kommer Spanien trycka på framåt.

Speltips 3/9 Tyskland – Spanien | Landskamp Nations League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Under 2,5 mål (1,78 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering 
Vi har en mycket spännande match framför oss som egentligen kan sluta precis hur som helst. Vad som är ovanligt i jämförelse med andra landskamper är att det är ojämn form i trupperna eftersom att vissa precis har avslutat säsongen, vissa har precis börjat den, t.ex. Ligue 1. Det blir svårt att förutspå vilket håll pendeln lutar mot, men vi tror att det blir en något passiv start. Eftersom bägge lagen har stort fokus på bollinnehav vilket innebär motsatsen till Hawaii-fotboll så väljer vi att spela på under 2,5 mål.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar