Speltips 3/9 Almeria – Malaga Segunda Division

Speltips 3/9 Almeria – Malaga Segunda Division | Det är dags för den spanska andradivisionen där ett svagt Almeria tar emot ett topptippat Malaga.

Almeria förlorade i öppningsmatchen på bortaplan mot Cadiz och senast på hemmaplan mot Tenerife så spelade man oavgjort efter att ha fått ett rött kort på den defensiva mittfältaren Cesar de la Hoz som också missar den kommande matchen. Almeria är dock ett defensivt starkt lag och har inte släppt in fler än ett mål under någon av sina matcher sedan den 20 maj och den defensiva styrkan är något man kommer att dra nytta av och får man igång anfallsspelet så kan man göra ett rejält lyft under den här säsongen.

Malaga är topptippade i Segunda Division och har stor chans att gå vidare till La Liga inför säsongen 2019/20. Man vann öppningsmatchen på bortaplan mot Lugo med 1-2 och senast på hemmaplan så vann man mot Alcorcon med 1-0 och man har fått en fin start och har just nu luft under vingarna. Malagas styrka är deras fina anfallsspel och i kombination men ett stabilt försvarsspel så har man stora chanser att ta sig upp till La Liga och även hamna högst upp i tabellen i den spanska andraligan. Nu ställs man mot ett defensivt starkt lag vilket blir en tuff uppgift för Malaga trots att Almeria just nu befinner sig i en tuffare period.

Speltips 3/9 Almeria – Malaga Segunda Division

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (2,29 gånger insatsen)
Motivering | Under måndagsmatchen speltips så tror vi starkt på att det blir en tuff match för bägge lagen. Dock så har Malaga en betydligt bättre form än Almeria och vi tror även att det kommer att synas på plan under måndagskvällens match och därför så rekommenderar vi er att spela en vinst på bortalaget till det höga oddset.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Bortalaget vinner | Odds 2,29 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar