Speltips 3/9 AFC Eskilstuna – GAIS Superettan

Speltips 3/9 AFC Eskilstuna – GAIS Superettan | Det är dags för ett möte mellan två lag som vill kvalificera sig upp till Allsvenskan.

AFC Eskilstuna ligger på en tredjeplats i Superettan som innebär kvalplats till Allsvenskan och man har fem poäng upp till Falkenbergs FF som ligger på en direktplats till den svenska högstaligan. Man ligger även en poäng före IK Brage som är i hälarna på Eskilstuna och därefter är det väldigt tight i tabellen. AFC Eskilstuna har all möjlighet att ta sig tillbaka till Allsvenskan efter fjolårets degradering och ska man lyckas ta sig vidare så behöver man se till att fortsätta spela med ett kompakt försvarsspel Man släpper sällan in mål och man gör en hel del mål framåt vilket helt klart är en framgångsfaktor.

GAIS har haft det lite tuffare än Eskilstuna men ligger trots allt 12 poäng bakom Eskilstuna med tio matcher kvar att spela och allt är fortfarande möjligt. Lyckas man slå Eskilstuna i den här sexpoängsmatchen så är man enbart 9 poäng ifrån en kvalplats och man har all chans att göra ett sista ryck för att hamna på en tredjeplats i Superettan. GAIS hade en tung månad under slutet av juli och augusti där man enbart lyckades plocka två poäng under fyra matcher, men nu har man visserligen gjort ett ryck och vunnit två raka matcher och med totalt sex gjorda mål under dessa två matcher så kan vi konstatera att GAIS för tillfället befinner sig i en bra form.

Speltips 3/9 AFC Eskilstuna – GAIS Superettan

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Antal mål – Under 2,5 (1,87 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har för närvarande en bra form och med tio matcher kvar så är det viktigt för bägge lagen att ta en vinst i den här matchen och vi tror därav att vi har en lite mer passiv match framför oss. En målsnål match och under 2,5 mål är en stark rekommendation som vi tycker att alla ska rygga.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Antal mål – Under 3,5 | Odds 1,87 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar