Speltips 3/8 AGF – SoenderjyskE Superligan

Speltips 3/8 AGF – SoenderjyskE Superligan | Dags att ta sig till Danmark och fredagens speltips handlar om AGF som tar emot SoenderjyskE.

AGF som står som hemmavärd inför matchen har spelat oavgjort i sina tre senaste matcher och har haft en fin försäsong med många vinster och mål åt bägge håll i sina träningsmatcher. Man har endast släppt in två mål i sina tre senaste matcher och gjort två mål framåt vilket är helt okej inledningsvis. Nu gäller det att man tippar över från att spela oavgjort till att plocka en vinst snarare än att förlora en match, för då har man plockat tre poäng på fyra matcher och det är inte ett godkänt resultat om man ska konkurrera mot alla topplag. AGF har styrt sina matcher stundtals och har levt på sitt defensivt stabila spel och det blir spännande att se hur defensiven matchas mot ett lag som SoenderjyskE.

SoenderjyskE har plockat fyra poäng i sina tre senaste matcher och kommer senast från en 2-0 vinst mot AC Horsens vilket var en viktig seger efter att ha spelat 2-2 och förlorat med 0-1 inledningsvis i säsongen. Nu ställs man mot ett defensivt starkt AGF och ska man lyckas plocka en vinst så gäller det att man sköter det defensiva spelet ordentligt som man gjorde senast mot AC Horsens. Defensiva jobbet för SoenderjyskE har inneburit att man släppt in en hel del mål men lyckas man få ordning på det så tror vi på att segrarna kommer att rulla in för laget.

Speltips 3/8 AGF – SoenderjyskE Superligan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Under 2.5 (1,95 gånger insatsen)
Motivering | Det är en viktig match för bägge lagen och skulle något av lagen förlora så skulle det innebära 3 respektive 4 poäng under de fyra första matcherna och det är inte ett fint resultat för något av lagen. Därför så tror vi på en målsnål match som högst troligt slutar oavgjort.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Under 2.5 | Odds 1,95 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar