Speltips 3/6 Brasilien – Kroatien Landskamp

Speltips 3/6 Brasilien – Kroatien Landskamp | Dags för VM-favoriten Brasilien att ställas mot Kroatien.

Dagens match spelas mellan Brasilien och Kroatien. Två lag som är klara för VM och har höga förväntningar mot sig och förstnämnde laget är en favorit att lyfta VM pokalen.

Brasilien är på väg tillbaka efter att ha haft en svacka sedan VM 2014 där man åkte på storstryk mot Tyskland och fick en hel del kritik. Brasilien har en otroligt stark trupp med spelare som Neymar, Marcelo, Coutinho, Paulinho, Marquinhos m.m. Brasilien har alltid haft ett offensivt starkt lag men nu är man även starka defensivt i en backlinje där Marcelo, Dani Alves, Marquinhos och Miranda ska hålla tätt. Mittfältet är också balanserat med den fyrfalldige CL-mästaren Casemiro. Inför kvällens match så kommer det bära av för Brasilien och vi tror på att det blir en match där de går för att köra över Kroatien.

Kroatien har också ett väldigt starkt lag och är alltför ofta undervärderade. Man har spelare som Luka Modric, Milan Badelj, Mateo Kovacic, Sime Vrsaljko, Brozovic och Ivan Perisic. Man kan aldrig räkna bort Kroatien, det som laget saknar är dock den stora boxspelaren som befinner sig i straffområdet på rätt plats och på rätt tid. Närmast dit kommer Nikola Kalinic som enbart gjort 6 mål under säsongen för AC Milan. Han har haft en tuff säsong men kanske kan han blomma ut med ett betydligt starkare mittfält bakom sig, som han har i Kroatien.

Inför kvällens match förutspår vi en match där det blir många mål och en hel del ”hawaii-fotboll” som man brukar säga. Varken Brasilien eller Kroatien har anledning att hålla tillbaka och när man har höga förväntningar på sig och beräknas komma långt i VM så finns det ingen anledning att spela en defensiv fotboll och hålla i bollen allt för mycket. Eftersom det är en träningslandskamp så vet vi också att mycket rotationer kommer att göras och bägge lagen kommer använda sina sex byten, vilket kan öppna upp för fler mål i matchen.

Speltips 3/6 Brasilien – Kroatien Landskamp

Dagens landskampsmatch mellan Brasilien – Kroatien kickar igång 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,02 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Först att göra två mål – Brasilien (1,90 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,02 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Först att göra två mål – Brasilien | Odds 1,90 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar