Speltips 3/5 Atletico Madrid – Arsenal

Speltips 3/5 Atletico Madrid – Arsenal. Nu börjar det dra ihop sig och andra omgången mellan Atletico Madrid och Arsenal spelas i Madrid på Wanda Metropolitano. Första mötet slutade 1-1 efter mål av Alexandre Lacazette och Antoine Griezmann.

Atletico Madrid har som i vanlig ordning haft en bra säsong där man plockat poäng mot många topplag i La Liga och med hjälp av en bra defensiv har man lyckats att hålla tätt bakåt. Den här säsongen har man en fin bredd på anfallet med Gameiro, Griezmann, Fernando Torres och Diego Costa på anfallet vilket innebär rotation på spelarna och vila vilket är viktigt i slutskedet av säsongen där laget befinner sig just nu. Atletico Madrid förblir titellös den här säsongen om man inte ror hem Europa League-titeln och med tanke på att man redan i gruppspelet åkte ut ur Champions League har gett laget revanschlust.

Arsenal har haft en svag säsong och har inte vunnit på bortaplan under kalenderåret 2018 ännu och inget talar om för att det kommer att ske i torsdagens match mot ett så pass starkt hemmalag som Atletico Madrid. Med tanke på att man inte lyckades hålla nollan eller göra mer än ett mål när Atletico Madrid redan efter 10 minuter fick Sime Vrsaljko utvisad efter två gula kort. Något som däremot kan ge spelarna en boost är att Wenger gör sin sista säsong för klubben och detta kan innebära att säsongen får ett fint avslut men vi tror på att Atletico Madrid kniper segern trots detta.

Speltips 3/5 Atletico Madrid – Arsenal

Vi förutspår en målsnål match där bägge lagen kommer att hålla ett tätt försvar och ett aggressivt försvarsspel. Atletico Madrid har möjlighet att spela på resultatet då dem redan i teorin är vidare efter 1-1 på Emirates Stadium pga bortamålsregeln. Arsenal måste gå framåt och har inte råd att spela passivt, som de tenderat att göra under hela säsongen.

Torsdagens fokusmtach kickar igång 21:05 och vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (2,00 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Matchvinnare – Hemmalaget vinner (1,72 gånger insatsen)

Antal mål – Under 2.5 | Odds 2.00 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – Hemmalaget vinner | Odds 1.72 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar