Speltips 3/12 Milan – Celtic | Europa League

Speltips 3/12 Milan - Celtic | Europa League

Speltips 3/12 Milan – Celtic | Europa League
Det börjar dra ihop sig i gruppspelsfasen och i grupp H i Europa League så är det vinna eller försvinna för Celtic.

Milans form rullar starkt vidare och mycket går Milans väg. Dock så har man efter dubbelmötet mot Lille inte vunnit någon av matcherna men var nära senast i 1-1 matchen på bortaplan. Nu ställs man mot ett svagare motstånd och saknar även Zlatan, precis som i senaste matchen mot Lille. Man har dock en stor bredd på spelare som har bidragit till poäng, vilket är en trygghet för Milan. Kessie, Calhanoglu, Brahim, Saelemaekers och även Romagnoli m.m. har hittat målet under den här säsongen, vilket är ett styrketecken för italienarna. Ante Rebic förväntas starta som anfallare för Milan då Rafael Leoao fortfarande inte sägs vara tillgänglig samtidigt som Ibrahimovic saknas. Dock så har han ingen bra form för tillfället och har inte nått upp till den nivå han var på i början av året. Detta är förhållandevis en lätt match för Milan, men det gäller även att göra jobbet också.

Celtic har haft en mycket svag sejour i årets uppalga av Europa League. Man står på en fjärdeplats och har endast plockat en poäng under sina fyra spelade matcher och behöver två raka segrar avslutningsvis för att kunna ha chans att plocka en andraplats, dock ska mycket till för att det ska kunna hända. Man har en tuff match framför sig och för att kunna plocka tre poäng i den här matchen så gäller det verkligen att man sätter hög press på Milan och ser till att italienarna gör misstag i backlinjen så att man kan straffa de rödsvarta. Man har släppt in 13 mål under sina fem senaste matcher och det ör ett målsnitt bakåt som man inte har råd med i den här matchen. En tuff uppgift väntar Celtic.

Speltips 3/12 Milan – Celtic | Europa League

Speltips | Halvtidsresultat – Milan vinner | 1,80 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Utifrån förutsättningarna och med tanke på Celtics svaga målsnitt och Milans starka form så tror vi att Milan tar en halvtidsledning mot Celtic. Man har många spelare i laget som kan bidra med poäng och i Serie A så har totalt 13 olika spelare gjort mål, vilket är en otrolig siffra redan efter bara 9 spelade omgångar i ligan. 1,8 gånger pengarna är helt klart värt att spela på. Lycka till!

Matchen startar 18:55 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar