Speltips 3/11 Real Madrid – Inter | Champions League

Speltips 3/11 Real Madrid - Inter | Champions League

Speltips 3/11 Real Madrid – Inter | Champions League
 Vi startar första speltipset för veckan med en riktig brakmatch. Det handlar om toppmötet i Champions League där Real Madrid tar emot Inter i en grupp där bägge lagen behöver vinst. På förhand så ansågs det att vara en kamp mellan Inter och Real Madrid om vem som tar gruppvinsten. Dock så har bägge lagen spelat två matcher var utan någon vinst och just därför blir detta möte lite extra hett.

Real Madrid har efter en lite tuffare period lyckats hitta tillbaka och har efter tre raka förluster tagit  två vinster av sina tre senaste matcher. Senaste matchen i Champions League mot Borussia Mönchengladbach i veckan blev en riktig rysare där man efter 2-0 i halvtid lyckades med bara minuter kvar göra 2-1 och 2-2 efter mål av Casemiro och fransmannen Karim Benzema. Nu ställs man mot Inter som är betydligt bättre lag på papper, men inte lika formstarka. Zinedine Zidane kommer som vanligt att vilja spela sig fram centralt genom banan för att sedan få ut bollen på kanterna som sedan ska hitta Benzema i mitten som är tänkt att stå för avsluten. Ska man lyckas plocka tre poäng så gäller det även att håller koll på Lukaku eftersom att mycket är tänkt att gå igenom hans fötter.

Inter har en tveksam form för tillfället trots att man ändå plockar poäng. Man har under sina fyra senaste matcher endast vunnit en match och vinsten kom på bortaplan mot Genoa med 0-2. Man spelade senast mot Parma där man återigen hamnade i underläge trots att man spelade på hemmaplan men kunde reducera till 2-2 genom Brozovic och Perisic. Inter spelar ofta en bra fotboll men lyckas släppa in billiga mål och hamna i tidiga underlägen och mot ett lag som Real Madrid så har man inte råd med detta.

Speltips 3/11 Real Madrid – Inter | Champions League

Sannolikhetsbedömning 4,5 av 5 | Över 2,5 mål (1,54 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Om vi tittar på bägge lagen så ser vi en trend där man släpper in tidiga mål och arbetar sig upp mot upphämtning. Vi tittar lite på målfacit för bägge lagens fem senaste matcher. Real Madrid har under sina fem senaste matcher släppt in/gjort totalt 23 mål vilket ger nästan ett snitt på fem mål per match. Inter har gjort/släppt in totalt 18 mål vilket ger ett snitt på nästan 4. Därför så anser vi att över 2,5 mål är ett mycket bra spel om man vill vara på den säkra sidan. 1,54 gånger pengarna för ett superbra spel, absolut värt!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar