Speltips 3/1 Chelsea – Manchester City | Premier League

Speltips 3/1 Chelsea - Manchester City | Premier League

Speltips 3/1 Chelsea – Manchester City | Premier League
Premier League-året rivstartar med en toppmatch mellan Chelsea och Manchester City. Bägge lagen har 26 poäng men Chelsea har spelat 16 matcher och Man City har endast spelat 14.

Chelsea har gjort en okej säsong och står på en sjätteplats med sina 26 poäng. Man hade tidigare en mycket stark form som har avtagit under december månad och man har endast vunnit en av sina fyra senaste matcher, vilket är svagt om man ska lyckas plocka en topp-4 placering för att ta sig till Champions League. Nu ställs man mot ett mycket starkt Manchester City och förväntas att få det tufft trots att man spelar på hemmaplan. Man slog dock City senast med 2-1 på hemmaplan och det ska bli intressant att se hur Lampard formar laget inför detta toppmöte på söndag.

Manchester City verkar ha hittat formen på riktigt igen och har inte förlorat någon av sina tio senaste matcher. Det defensiva speler ser mycket stabilt ut och man har endast släppt in två mål under sina nio senaste matcher, vilket är en otrolig siffra oavsett vilken nivå man spelar med och vilket spelarmaterial man har. Guardiola har en mycket bra bredd på sin trupp och kan avlasta spelare genom att matcha in andra reserver som håller hög klass. Det här är en otroligt viktig framgångsfaktor om man ska kunna utmana om titeln på riktigt, trots att det ser mycket svårt ut just nu. Man har mer än halva säsongen på sig att klättra i tabellen och huruvida man lyckas med det återstår att se. Vad vi kan säga redan nu är att Man City är ett lag man aldrig ska räkna bort.

Speltips 3/1 Chelsea – Manchester City | Premier League

Speltips | Manchester City vinst | 2,34 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Chelsea har gjort en okej säsong hittills men har haft svårigheter att plocka poäng mot slutet. Därtill med tanke på Man Citys starka svit defensivt och att man är i övrigt i en mycket bra form så väljer vi att spela på bortavinst för 2,34 gånger insatsen.  Ett helt klart värt spel, lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar