Speltips 29/10 | Udinese Calcio – Atalanta BC

Speltips 29/10 | Udinese Calcio – Atalanta BC. Här har vi två sköna lag i Italienska Serie A. Hemmalaget ligger på 13e plats med 9 poäng och bortalaget 9e plats med 15 poäng. Båda lagen har spelat 10 matcher hittills. Det finns alltså en hel del poäng kvar att spela på i denna omgången av Serie A.

Udinese spelar rätt ojämt denna säsongen. Vissa matcher är klockrena och andra slutar med noll poäng. Även om Udinese inte tillhör de bästa lagen i Italien så ska man verkligen inte underskatta det laget som ibland skräller och tar poäng mot de större lagen i ligan. Udinese spelar ofta väldigt offensiv fotboll och vill skapa chanser och mål. Ibland har dom inte vad som krävs för att lösa målen.

Atalanta klassas som det bättre laget i denna matchen. Tar man 3 poäng idag så tar man 6e platsen från Sampdoria och kval plats till Europa League. Bortalaget har också vunnit de tre senaste matcherna i ligan. Man är på gång just nu och kommer förmodligen att gå för tre poäng idag.

Speltips 29/10 | Udinese Calcio – Atalanta BC

När vi kikar på odds och varianter i denna matchen så finns det en hel del roliga spel. Vi tror på att Atalanta borde ta denna matchen egentligen. Men som sagt så ska inte Udinese underskattas. Vi tänker alltså inte att spela vinst för något av lagen även om det är lockande att spela på Atalanta. Vi tänker på ett helt annat spel. Både Atalanta och Udinese brukar vara rätt bra på att skapa hörnor i matcherna. Två lag som kommer att gå på många skott och förmodligen fördela en hel del bollar från ytterkanterna kan förmodligen skapa en hel del hörnor. Dagens spelvärd blir ComeOn som erbjuder nya kunder en skön bonus. Sätt in 100kr och få 500kr att spela för + en pizza! Ett riktigt gott erbjudande att nyttja på matchen.

Över 10.5 hörnor i matchen | Odds 2.00 | Hos ComeOn
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar