Speltips 29/10 | Lille – Marseille

Speltips 29/10 | Lille – Marseille blir kvällens Ligue 1 match. Vilket kan bli rätt spännande då Lille brukar vara bra på hemmaplan. Laget är inte i storform just nu men ska inte underskattas. Marseille spelade 2-2 hemma mot PSG i veckan. Fram till slutminuterna av matchen så stod det 2-1 till Marseille när Cavani dunkade in 2-2 med ett vackert frisparksmål. Nära tre poäng för hemmalaget men ett kryss och en poäng mot Parislaget är inte så dåligt det heller.

Marseille ligger på sjätte plats i ligan och har samlat 18 poäng på 10 matcher och hela 20 mål. Man har också släppt in 17 mål. Vinst för bortalaget ikväll skulle kunna ta dom till en tredjeplats i Ligue 1 tabellen. Detta beror såklart på om Lyon tar tre poäng i kvällens match mot Metz som ligger sist i ligan.

Lille ligger näst sist i ligan just nu och behöver alla poäng dom kan få för att klättra i placeringarna. Man har inte vunnit på åtta liga matcher vilket visar att dom behöver bli lite bättre för att stanna i Ligue 1. Det är en hel del matcher kvar och många poäng att spela om.

Vi tror att matchen kommer att vara dominerande av Marseille och toppspelaren Payet som nyligen kom från West Ham United. Marseille vill vinna denna matchen och ta tre poäng denna gången. Förmodligen kommer det bli en hel del press och en hel del målchanser i matchen.

Speltips 29/10 | Lille – Marseille

Eftersom vi tror på att Marseille är väldigt taggade ikväll på att ta tre poäng så tänker vi faktiskt spela på att dom vinner matchen ikväll. Ett odds över 2 gånger pengarna känns spelvärt. Kvällens spelvärd är ComeOn. För alla nya kunder så erbjuder ComeOn en riktigt fin bonus. Sätt in 100kr och spela för 500kr + en gratis pizza på köpet. En söndagskväll med go fotboll och gött käk på det för en hundring är världsklass.

Marseille vinner matchen | Odds 2.15 | Hos ComeOn
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar