Speltips 29/10 | Getafe – Sociedad

Speltips 29/10 | Getafe – Sociedad startar upp denna fotbollssöndag med bravur. Två lag som är hyfsat bra i ligan. Matchen kan mycket väl bli händelserik med mycket kämparglöd från båda lagen. Det skiljer bara fem poäng mellan lagen om man kollar statistiken. Båda lagen har spelat nio matcher var. Kollar man på gjorda mål så har bortalaget gjort hela nio mål mer än hemmalaget. Däremot så har man också släppt in åtta mål mer. Det visar att Getafe är mer defensivt lag medans Real Sociedad är mer offensiva.

Real Sociedad startade ligan väldigt bra och låg några matcher på första platsen. Man har inte jätte långt upp till topp fem i ligan heller. Vinst idag tar laget upp på en sjätteplats med ett poäng bakom Sevilla.

Getafe tog sig upp från Segunda Liga och är åter med och spelar i La Liga. Hittills har det inte varit någon räkmacka för Getafe som har en hel del förluster och kryss i facit denna säsongen. Idag är det hemmaplan och man behöver ta poäng i matchen. Delvis för att förstärka självförtroendet men också för att kunna placera sig i mitten av tabellen.

Gällande matchen så tror vi på ett offensivt spel från bortalaget som förmodligen kommer att försöka sig på en trepoängare idag. Som vi skrev ovanför så är bortalaget duktiga på att lägga mål men lite sämre på att hålla nollan. Detta kan skapa en hel del kontringslägen för hemmalaget. Vi tror på att bortalaget kommer att vara det mest aktiva laget helt klart men däremot ska vi inte underskatta Getafes möjligheter till att göra mål och plocka poäng i matchen.

Speltips 29/10 | Getafe – Sociedad

Matchen känns lite osäker när det gäller att få fram en vinnare så vi kikade istället på Över 2.5 mål i matchen. Det innebär att det får bli 3 mål i matchen. Vilket lag som gör målen spelar ingen roll. Dagens matchvärd är ComeOn. Passa på att nyttja deras erbjudande för nya kunder. Sätt in 100kr få 500kr och en Pizza på köpet. Perfekt att nypa en bakispizza till en go match!

Över 2.5 mål i matchen | Odds 2.00 | Hos ComeOn
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar