Speltips 29/8 PSV Eindhoven – BATE Borisov

Speltips 29/8 PSV Eindhoven – BATE Borisov | Dags för ytterligare en avgörande match om vilket lag det blir som tar sig vidare till Champions League-gruppspelet. Första mötet blev en målrik historia och vi förväntar oss inte en helt annorlunda matchbild i returmötet.

PSV Eindhoven lyckades vinna på bortaplan med en stark 2-3 vinst och med tanke på att man har med sig tre bortamål inför returmötet så är det mycket som talar för att holländarna tar sig vidare till Champions League-gruppspelet. PSV har ett riktigt bra lag som är offensivt balanserade och man tenderar ofta till att släppa in en del mål men så länge offensiven gör ett ännu bättre jobb så har man lyckats plocka vinst efter vinst. Nu behöver man se till att anfallsspelet fungerar även den här matchen och gör den det så är man utan tvekan vidare.

BATE Borisov åkte på en 2-3 förlust på hemmaplan i första mötet och nu behöver man ta fram alla kvalitetér för att kunna ta sig vidare till ett gruppspel och slå ut PSV Eindhoven. För att kunna ta sig vidare så behöver man utnyttja att PSV har ett svagt lag när det kommer till det defensiva spelet och genom att ligga högt med sina offensiva spelare och lågt med sitt försvar för att inte åka på kontringar som är en av PSVs starka sidor. Man behöver vinna med 0-2 för att ta sig vidare med tanke på att man vid en 0-1 vinst har gjort färre bortamål och en tuff match väntar för BATE Borisov.

Speltips 29/8 PSV Eindhoven – BATE Borisov

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,68 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har ofta händelserika matcher och minst sagt målrika. Det är sällan det blir färre än tre mål i någon av PSV Eindhovens matcher och med tanke på att BATE Borisov måste vinna med 0-2 minst för att ta sig vidare så tror vi på att den här matchen blir en öppen tillställning med mycket mål och därför tror vi stenhårt på en match med minst tre mål gjorda.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,68 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar