Speltips 29/8 PAOK Thessaloniki FC – Benfica

Speltips 29/8 PAOK Thessaloniki FC – Benfica | Det är dags för returmötet i sista kvalomgången till Champions League efter att ha spelat 1-1 i första mötet.

PAOK Thessaloniki FC tog med sig ett 1-1 resultat inför returmötet vilket är oerhört viktigt och skulle man spela 0-0 eller vinna så har man tagit sig vidare till Champions League-gruppspel. Man har för närvarande en riktigt bra form där det mesta går PAOKS väg. Nu när man spelar på hemmaplan så kommer man spela med ett högt självförtroende och skulle man göra en bra insats så är sannolikheten stor att man tar sig vidare. Man har gjort nio mål och släppt in fyra mål under sina fem senaste matcher vilket är ett facit som är positivt. Det blir en tuff match mot ett hårt pressat Benfica och PAOK har det just nu i sina egna händer.

Benfica har en bra form och har inte förlorat någon av sina sex senaste matcher. Man har gjort nio mål under de sex senaste matcherna och släppt in fem stycken. Över fler matcher så har man ett sämre målsnitt än PAOK och den här matchen kommer att vara riktigt tight och tuff för bägge lagen. Om Benfica ska kunna göra jobbet och ta sig vidare så behöver man ta fram sina spetsegenskaper och se till att spela ett effektivt kontringsspel och se till att få PAOK att förflytta sig som lag för att hitta luckorna och komma igenom försvaret. Benfica har stor press på sig att ta sig vidare och PAOK Thessaloniki är ett lag som Benfica vanligtvis ska kunna segra mot.

Speltips 29/8 PAOK Thessaloniki FC – Benfica

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget att ta sig vidare (1.73 gånger insatsen)
Motivering | Vi förväntar oss en passiv match från bägge lagen. PAOK kommer troligtvis vara lite mer passiva än Benfica då Benfica är laget som måste göra mål för att ta sig vidare. Benfica är ett lag som är vana vid att spela i Champions League och vi tror därför att Benfica tar fram hela registret i den här matchen och lyckas ta sig vidare.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Bortalaget att gå vidare | Odds 1,73 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar