Speltips 29/7 Vikingur Reykjavik – Stjarnan

Speltips 29/7 Vikingur Reykjavik – Stjarnan | Söndagens och veckans sista speltips består av en match i Isländska ligan och det är Vikingur Reykjavik som ställs mot Stjarnan. Stjarnan ligger på en andraplats och Vikingur Reykjavik står på en åttondeplats efter 13 spelade omgångar.

Vikingur Reykjavik har en tuff säsong och ligger på en åttondeplats med 18 poäng. De kommer från två raka förlusten, senast med 4-1 mot ligaledaren Valur. Man spelar ofta matcher där många mål görs, oftast så tenderar Vikingur Reykjavik att släppa in en hel del mål men det händer att deras anfallare hittar rätt också. Vikingur Reykjavik ställs inför en tuff match mot Stjarnan som har tre raka förluster och vi har svårt att se att de åker på en fjärdeförlust. För att Vikingur ska kunna ta vinsten så behöver de hålla nollan mot ett Stjarnan som har svårt att göra mål för tillfället.

Stjarnan ligger just nu på en andraplats i ligan med 25 poäng på 13 matcher vilket är starkt jobbat. De har dock tre raka förluster, en i ligan mot KR Reykjavik och två stycken i Europa League-kvalet. Man har en stark offensiv som ofta gör mål men Stjarnan har nu en måltorka på tre matcher utan något mål gjort. Innan dessa tre förluster så hade man nio raka vinster vilket är otroligt starkt och därför ser vi Stjarnan som en storfavorit inför detta mötet trots formsvackan.

Speltips 29/7 Vikingur Reykjavik – Stjarnan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (1,81 gånger insatsen)
Motivering | Vikingur Reykjavik har två raka förluster och vi har svårt att se att trenden vänder mot ett lag som Stjarnan. Stjarnan har förlorat tre matcher i rad och har inte gjort något mål under de tre senaste matcherna vilket är oroväckande men vi tror att trenden för Stjarnan vänder ikväll och en trepoängare bör således hamna hos Stjarnan.

Matchen startar 21:15 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Bortalaget vinner | Odds 1,81 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar