Speltips 29/7 Udinese – Lecce Omgång 37 Serie A | Måstematch för Lecce

Speltips 29/7 Udinese – Lecce Omgång 37 Serie A | Tuff måstematch på bortaplan för Lecce väntar.

Udinese Parkerar just nu på plats 13 med sina 42 plockade poäng som innebär säkrat kontrakt i Serie A inför nästa säsong. Man har i vanlig Udinese-anda blandat och gett som man brukar. Man har bland annat slagit Juventus, plockat poäng mot Lazio och slagit roma. Samtidigt så har man åkt på förlust mot Torino Sampdoria och spelat oavgjort mot Genoa. Inför den 37e omgången så har man inte mycket annat än en förbättrad tabellplats att spela för och det blir intressant att se hur man styr upp det mot ett Lecce som åker till Udine för att spela en måstematch. Eftersom att det inte är mycket som står på spel för Udinese så förväntas de spela ett lugnt spel som de brukar och försöka spela sig igenom motståndarnas mittfält, vilket kan innebära många kontringar emot sig om Lecce lyckas bryta boll på mittplan.

Lecce har haft en tung säsong minst sagt och står just nu på 32 poäng med fyra poäng bakom Genoa med två matcher kvar att spela. Eftersom att man har sämre inbördes möten är Genoa och dessutom sämre målskillnad så är tre poäng i den här matchen ett måste, annars är det vidare spel i Serie B som väntar inför nästa säsong. Man har heller ingen stark form för tillfället men har lyckats göra fem mål under sina två senaste matcher där man spelat mot Brescia och Bologna. Gianluca Lapadula är tillbaka efter sin skada mot Milan och Marco Mancosu befinner sig i en stark form och ett något mer defensivt balanserat Lecce förväntas att inleda passivt, som man brukar i dessa typer av matcher för att sedan tugga sin in mer och mer.

Speltips 29/9 Udinese – Lecce

Sannolikhetsbedömning 2 av 5 | Slutresultat – Lecce vinner (2,95 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering | Bägge lagen har någon stark form för tillfället även om Lecces dagsform kan tyckas vara lite svagare så finns det stor möjlighet för att det här blir en målrik match då bägge lagen sällan spelar målsnåla matcher. Att Lecce plockar tre poäng mot Udinese på bortaplan blir en tuff uppgift men helt klart spelvärd till 2,95 gånger gånger pengarna då italienska lag sällan gör mer än vad som krävs när en säsong i princip är färdigspelad. Man kan även spela X2 till 1,63 men vi ser det spelet som mindre spelvärt eftersom att Lecce kommer gå på hårt om matchen står och väger i slutminuterna.

Matchen startar 19:30 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar