Speltips 29/6 Sverige – Ukraina | Åttondelsfinal

Speltips 29/6 Sverige - Ukraina | Åttondelsfinal

Speltips 29/6 Sverige – Ukraina | Åttondelsfinal

Speltips 29/6 Sverige – Ukraina | Åttondelsfinal | Det är äntligen dags för blågult att entra planen och den här gången är det Ukrainas tur att ställas mot Sverige. På förhand är detta ett mycket jämnt möte som väntar. Sverige spelar en defensivt balanserad fotboll medan Ukraina under den gamla Milanlegenden Shevchenko spelar en offensivt balanserad fotboll. Det ska bli mycket intressant att se hur reaktionerna från bägge lagen blir.

Sverige

Sverige har gjort det utomordentligt bra i EM hittills. Man vann gruppen som bestod av Sverige, Polen, Spanien och Slovakien och kunde genom två vinster och ett oavgjort resultat plocka förstaplatsen i gruppspelet. Man har gjort fyra mål och släppt in två mål och har därmed ett mycket bra grundspel i form av ett mycket stabilt försvarsspel att luta sig emot och vi tror att man kommer göra det mycket svårt för Ukraina. Både Svanberg och Dejan Kulusevski är tillbaka efter COVID-19 och dessa två herrar blir mycket viktiga för Sverige om de ska ta sig långt i detta mästerskap. Kulusevski har gjort det mycket bra och det ska bli intressant att se om han har jobbat ihop en starplats inför detta möte. Janne Andersson har kommunicerat ut att han ser Dejan som en anfallare och då kan vi förmodligen förvänta oss att han antingen startar eller blir inbytt mot antingen Alexander Isak eller Robin Quaison. Det ska bli mycket intressant att se hur det svenska landslaget tar sig an Ukraina i den mycket viktiga matchen på tisdag.

Ukraina

Ukraina tog sig vidare som trea i sin grupp efter att ha vunnit sin match mot Nordmakedonien med 2-1. I de övriga matcherna så åkte man på en 3-2 förlust mot Holland samt en 0-1 förlust mot Österrike. Man har därav släppt in fem mål och gjort fyra mål i sina tre gruppspelsmatcher och det ska tilläggas att man gjorde en mycket stark match mot Holland trots förlusten efter att ha vänt 2-0 till 2-2 men sedan tyvärr tappat in en boll i slutminuterna som innebar förlust för Ukraina. Man spelar ett offensivt präglat spel och har man en bra dag så kan man ställa till det för de allra flesta landslagen och det återstår att se om man har en sådan dag mot just Sverige.

Speltips 29/6 Sverige – Ukraina | Åttondelsfinal

Motivering till speltipset

Sett till bägge lagens prestationer i EM hittills så kan vi konstatera att Sverige är den nation som helt klart har gjort det bättre utav dessa två landslag och vi kan mycket tryggt tro på ett avancemang för Sveriges del. Man har vunnit två och spelat oavgjort en match samtidigt som Ukraina har förlorat två och endast vunnit en. Dock så ska det tilläggas att detta är ett enkelmöte som helt enkelt handlar om dagsform och mycket kan därför sluta annorlunda. Dock så har Sverige ett mycket stabilt försvarsspel som blir grundstenen i varför vi tror på Sverige i detta möte. Vi håller tummarna för Sverige och hejar fram blågult på tisdag!

Speltips 29/6 Sverige – Ukraina | Åttondelsfinal

Sverige tar sig vidare | 1,63 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Spela hos populära bettinsajter!

[table_list num=”10″ cat=”bettingsajter” sort=”rating”

Relevanta artiklar