Speltips 29/5 IFK Värnamo – Falkenbergs FF

Speltips 29/5 IFK Värnamo – Falkenbergs FF | Ikväll är det dags för ligajumbon att ta emot Falkenbergs FF som är på en fjärdeplats på 20 poäng och har möjlighet att gå upp i ligaledning om de lyckas plocka tre poäng.

IFK Värnamo har haft en riktigt svag start i inledningen av säsongen. De har enbart plockat 5 poäng totalt på sina 9 spelade matcher. De har 1 vinst och 2 oavgjorda matcher, resterande matcher har slutat i förluster. Måldifferensen är väldigt dålig (-12) och IFK Värnamo har enbart lyckats göra 5 mål vilket är en otroligt svag siffra på 9 spelade matcher. Ikväll spelar man på hemmaplan och tar förvisso emot ett formstarkt Falkenbergs FF, men vill man vända på den här negativa trenden så måste man plocka poäng, oavsett om det är en eller tre. För just nu handlar det om att klubben behöver få luft under vingarna. De har 5 poäng upp till en 12e-plats som innebär fortsatt spel i Superettan inför nästa säsong. Säsongen har förvisso enbart börjat, men det är just nu otroligt viktigt att inte halka efter ytterligare.

Falkenbergs FF är kanske ett av Superettans starkaste lag. Man har 6 vinster, 2 oavgjorda följt av enbart en ynka förlust. Under de sex senaste matcherna så har man plockat 11 poäng, vilket också är ett bra resultat. Men Falkenberg FF vill mer än så. FFF är ett bra lag och mycket går deras väg just nu. Man kommer senast från ett Hallandsderby mot Varberg och man lyckades trots en mindre man vända 1-2 till 3-2 trots en man utvisad.

Vi ser fram emot kvällens match och tror helt och hållet på att Falkenbergs FF kommer att dominera spelet matchen igenom, många chanser kommer att dyka upp för Falkenberg och IFK Värnamo måste göra en enastående prestation för att skicka hem Falkenberg utan tre poäng i bagaget.

Speltips 29/5 IFK Värnamo – Falkenbergs FF

Kvällens Superettamatch mellan IFK Värnamo – Falkenbergs FF kickar igång 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (1,76 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchvinnare – Bortalaget vinner (2,40 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1,76 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – Bortalaget vinner | Odds 2.40 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar