Speltips 29/4 Torino FC – SS Lazio

Speltips 29/4 Torino FC – SS Lazio. Dags för sista matchen i omgång 35 i Seria A där Torino tar emot ett Champions League-jagande Lazio.

Torino har haft en säsong som varit upp och ner, mestadels ner och mot slutet så har laget höjt sig en nivå. Belotti som var lagets spjutspets föregående säsong lyckades göra 26 mål på 35 framträdanden har minst haft en skadefylld säsong och har enbart hittat målet 9 gånger på 26 framträdanden hittills. Det är enormt viktigt för Andrea Belotti att hitta formen inför nästa säsong och vad som är värt att notera är att de helt inte är ute ur Europa League-racet. Det ska visserligen mycket till om de ska knipa sjätteplatsen och en eventuell sjundeplats som kanske innebär Europa League-kvalplats om Juventus lyckas vinna Coppa Italia. Torino kommer göra allt de kan för att nå dit.

Lazio har haft en otroligt bra säsong och länge pratades det om att de kan vara med i titelracet, men alldeles för många insläppta mål (totalt 43 stycken hittills) har lett till en fjärdeplats och med tanke på att Inter förlorade gårdagens match mot Juventus så har Lazio chansen att nu rycka och med tre omgångar kvar därmed ha 4 poängs försprång framför Inter. Lazio ställer som vanligt upp med en offensivt balanserad trupp med Immobile längst fram tillsammans med Milinkovic-Savic och Luis Alberto bakom sig. Vi tror på en match med många chanser direkt från start och många mål. Matchen kan komma att svänga åt båda håll och vi vet att Torino är ett starkt hemmalag och har en tendens att skapa många chanser åt bägge håll.

Lazio tenderar ofta att släppa in alltför mycket bollar och därför ser vi hemmalaget som favorit inför kvällens match.

Speltips 29/4 Torino FC – SS Lazio

Söndagens fokusmtach kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (1,59 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Dubbelchans – Hemmavinst/Oavgjort – (2,17 gånger insatsen)

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1.59 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Dubbelchans – Hemmavinst/Oavgjort | Odds 2.17 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar