Speltips 29/12 Manchester United – Wolverhampton | Premier League

Speltips 29/12 Manchester United - Wolverhampton | Premier League

Speltips 29/12 Manchester United – Wolverhampton | Premier League
Årets sista omgång i Premier League bjuder på ett par heta matcher och inte allra minst Manchester United – Wolverhampton under tisdagskvällen.

Manchester United har vid vinst en andraplats i Premier League och står därmed endast två poäng bakom ligaledarna Liverpool. Trots att Ole Gunnar Solkjaer och United har varit mycket kritiserade på senaste så kan man dock inte vifta bort att de ligger på en fjärdeplats med chans att parkera på en andraplats. Man har ett mycket bra lag med spelare som Rashford och framför allt Bruno Fernandes som är en otroligt viktig kugge i Man Uniteds spel. Edinson Cavani har också anslutit och har hittills gjort det mycket bra under de matcher han fått chansen. Nu ställs man mot mittenlaget Wolverhampton och man är klara favoriter som hemmalag. Dock så ska man inte räkna bort bortalaget som har en hög högstanivå och Man United har inte råd att tappa några poäng mot mittenlag om man ska utmana Liverpool i titelstriden. Det ska bli mycket intressant att se hur Man United tar sig an Wolverhampton och mycket imponerande om man lyckas avsluta året med en andraplats, så långt.

Wolverhampton har ingen bra form alls just nu. Under sina sju senaste matcher så har man endast vunnit en match och spelat oavgjort två gånger. Senast plockade man en poäng på hemmaplan mot Tottenham efter att man reducerat i slutminuterna. Problemet just nu är att man släpper in alldeles för många mål och gör för få framåt. Man har under dessa sju matcher ett snitt på 11 insläppta mål och har endast gjort fem mål framåt. Ska man lyckas plocka poäng mot Manchester United på bortaplan så gäller det verkligen att man förvaltar sina chanser och ser till att nyttja sina styrkor så mycket som det går och vara beredd på de offensiva omställningarna som Man United ofta spelar på. Wolves står på  en elfteplats med sina 21 poäng och har chans att stiga i tabellen vid tre plockade poäng. Man har ett bekvämt avstånd till netflyttningsplacerade Fulham på 18e polats som har 10 poäng färre än Wolves.

Speltips 29/12 Manchester United – Wolverhampton | Premier League

Speltips | Man United vinst | 1,58 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Hemmalaget Manchester United har en mycket stark form medan Wolverhampton befinner sig i ett omvänt läge där man har svårt att plocka poäng och sätta sina chanser. Vi kan inte annat än att passa på att spela på en hemmavinst för 1,58 gånger insatsen. Vi ser fram emot matchen och önskar er lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar