Speltips 29/11 Chelsea – Tottenham | Premier League

Speltips 29/11 Chelsea - Tottenham | Premier League

Speltips 29/11 Chelsea – Tottenham | Premier League
Mourinhos Tottenham leder ligan och de har visat sig vara riktigt bra, defensivt som offensivt. Nu ställs man åter mot ett topplag och den här gången är det mot självaste Chelsea på bortaplan.

Chelsea har gjort det mycket bra och har efter nio omgångar en tredjeplats i Premier League med sina 18 plockade poäng. Man har två poäng färre än Tottenham och Liverpool men dock en bra målskillnad. Chelsea har sex raka vinster och har inte förlorat någon av sina 10 senaste matcher vilket därför gör de till favoriter i detta möte. De viktiga pelarna under säsongen har varit Timo Werner framför allt och även Kanté, som alltid. Frank Lampard har verkligen lyckats hittills med årets Chelsea och den hittills viktigaste matchen väntar under söndagseftermiddagen.

Tottenham har gjort det mycket bra och har efter nio omgångar en ligaledning på sina 20 plockade poäng. Mourinho har verkligen lyckats med att få Tottenham att tända till och är en favorit till att plocka hem titeln så här långt. Man har en hel del spelare som besitter mycket rutin, så som Harry Kane, Son, och inte minst Hugo Lloris. Ska man lyckas plocka tre poäng så gäller det att man lyckas överlista Chelseas defensiva spel som är en stor anledning till att de lyckats plocka sina poäng. Med tanke på Tottenhams starka form under säsongen så har man all anledning att tro att de lyckas med uppgiften. Men Mourinhos sätt att spela kräver ett stabilt spel defensvit i första hand och sedan fokus på snabba omställningar, vilket mycket väl kan trötta ut laget, men så här långt har man skött uppgiften bra och vi har all anledning att tro att man kommer göra det även i detta möte.

Speltips 29/11 Chelsea – Tottenham | Premier League

Speltips | Dubbelchans – X2 | 1,68 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
En mycket spännande match väntar där två formstarka lag ställs mot varandra. Chelsea har en bättre trend under de senaste matcherna och Tottenham har spelat den mest övertygande fotbollen i Premier League. Därför så väljer vi att spela ett mer garderat spel och X2 till 1,68 gånger pengarna är inget vi avstår ifrån när No Account Bet slänger fram ett så pass bra odds. Lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar