Speltips 29/10 Real Sociedad – Napoli | Europa League

Speltips 29/10 Real Sociedad - Napoli | Europa League

Speltips 29/10 Real Sociedad – Napoli | Europa League
Torsdagens självklara toppmatch är mötet i Europa League mellan Real Sociedad som tar emot Napoli. Bägge lagen är på vinnarspåret och det är dags att se om Napoli rycker sin första trepoängare eller om Sociedad lyckats plocka sin andra vinst i gruppspelet.

Real Sociedad är just nu serieledare på sina 14 poäng vilket är en poäng före ligatvåan Real Madrid. Man har dock spelat en match mer än Los Blancos men vi kan ändå konstatera att Real Sociedad har något riktigt intressant på gång. Man har tre raka vinsten där man gjort sju mål och endast släppt in ett sett till de senaste matcherna. Faktum är att man under de åtta senaste matcherna endast släppt in åtta mål. Ska man lyckas vinna mot Napoli så gäller det att man fortsatt spelar en stark defensiv fotboll och även lyckas hitta rätt på offensiv planhalva. Med svensken Alexander Isak och spanjoren Oyarzabal så kan man mycket väl ta sig genom Napolis backlinje.

Napoli har gjort det bra under den här säsongen. Den enda matchen man har förlorat är i just Europa League på hemmaplan mot AZ Alkmaar och en skrivbordsförlust mot Juventus. Annars har man levererat och övertygat i de allra flesta matcherna. Man släpper sällan in mer än ett mål och förutom att Napoli har en stark offensiv, som vanligt, så har Gattuso lyckats att forma Napoli till ett mer defensivt starkt lag. Man spelar i en grupp beståendes av Sociedad, Alkmaar och Rijeka och det är viktigt att man plockar tre poäng här och absolut undviker förlust för då riskerar man att hamna allt för långt efter. Har Insigne och Mertens en bra dag så har man bra chanser att slå La Liga-ledarna Sociedad på bortaplan.

 Speltips 29/10 Real Sociedad – Napoli | Europa League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Oavgjort (3,30 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en spännande match framför oss där bägge lagen har all kapacitet för att kunna slå det andra om man bara har en bra dag. Dock så vill inte Napoli åka på en förlust och vi har även svårt att se Sociedad förlora på hemmaplan, även om det givetvis är fullt möjligt om någotdera lagen har en bra dag. Men när William Hill dukar fram 3,30 för ett oavgjort resultat så är det ett spel vi absolut vill testa. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar