Speltips 28/9 | Östersund – Berlin

Speltips 28/9 | Östersund – Berlin. Ikväll är det återigen dags för Svenska Östersund att spela ytterligare en match i Europa League. Ikväll kommer Hertha Berlin på besök till Östersund i Jämtland. Just nu går Östersund som en räkmacka både i Allsvenskan och Europa. Man har slagit ut bra lag som Turkiska Galatasaray och Grekiska PAOK vilket visar vilken gemenskap och sammanhållning laget har. Ingen hade kunnat tro att dom skulle ta sig så långt i Europa. Just nu leder man gruppen med 3 poäng efter vinst mot Zorya i förra matchen. Hertha Berlin kryssade i sin match mot Athletica Bilbao.

Hertha Berlin går ganska bra i Bundesliga och skulle klassas som det bättre laget i detta möte. Däremot ska man inte underskatta de sämre lagen. Något som Östersund bekräftar genom att slå ut dessa storlag. Dom är också mycket svåra att möta på hemmaplan. Delvis för väder men också just för att dom spelar på konstgräs. Många bra spelare som gör allt på planen finns i laget. Deras hjälte Saman Ghoddos gör nästan mål i varje match som spelas. Roligt att se ett Svenskt lag ta sig så långt som till gruppspel i Europa. Men det som är väldigt imponerande är att det samtidigt är lagets första gång i Allsvenskan. Man vann Svenska Cupen och tog sig vidare till Europaspel.

Nu till Speltips 28/9 | Östersund – Berlin. Vi tror på att Östersunds Saman Ghoddos gör ett mål ikväll. Närsomhelst i matchen för hela 3.05 gånger pengarna hos Mobilebet. Anledningen till att vi tänker spela på det är just för att han gör mål i de flesta matcher och har goda chanser att lägga mål ikväll. Självklart är det ett lite svårare spel då det gäller att just Saman Ghoddos ska göra mål men samtidigt så visar han att han är bra på att göra mål även mot storlag.

Speltips 28/9 | Östersund – Berlin

Spel: Saman Ghoddos gör mål i matchen
Odds: 3.05 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar