Speltips 28/9 Liverpool – Arsenal | Premier League

Speltips 28/9 Liverpool - Arsenal | Premier League

Speltips 28/9 Liverpool – Arsenal | Premier League
Det är återigen dags för en hetlevrad toppmatch mellan Liverpool och Arsenal. En tuff match väntar främst för Arsenal, men en sak som är säker att vi har en mycket underhållande match framför oss.

Liverpool är den klara favoriten i detta möte, av förklarliga anledningar. Nu har man förstärkt truppen med Diogo Jota och man förväntas att bli titelutmanare även i år. Inledningsvis så har man slagit Leeds med 4-3 och Chelsea med 0-2 på bortaplan. Man har en extremt stark offensiv, som de tidigare åren med Klopp i styret. Ska man lyckas slå ett taggat Arsenal i detta möte så gäller det att man sköter sin offensiva press och inte ger Arsenal allt för mycket tid med bollen. Mané, Salah och Firmino är i form och man kommer definitivt få ett par bra chanser så länge man gör en okej match, för har Liverpool en fin dag så blir det en otroligt tuff match för Arsenal.

Arsenal har inlett sin säsong med två raka vinster, 0-3 Mot Fulham och 2-1 mot West Ham. Nu ställs man mot ett lag som är två klasser bättre än de ovan nämnda. Den stora tveksamheten kring Arsenal har under de senaste åren varit backlinjen och vi har svårt att se att man lyckas stoppa Liverpools fronttrio. Man har även en del skador i truppen men tack vare en bra bredd på truppen, dessutom med kvalité, så ställer man ändå upp med en bra trupp. En tuff match väntar för Arsenal och en poäng hade varit en bra insats för londonklubben.

Speltips 28/9 Liverpool – Arsenal | Premier League
Vi har en mycket fin match framför oss där två storklubbar drabbar samman. Precis som vi nämnt så är Liverpool den stora favoriten i detta möte och vi förväntar oss ett enormt tryck mot Arsenal. Med tanke på Liverpools offensiva styrka och Arsenals mindre starka försvar så tror vi på en halvtidsledning till favör för hemmalaget. 1,95 gånger pengarna, ett givet val!

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Halvtidsresultat – Liverpool (1,95 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering 

Matchen startar 21:15 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar