Speltips 28/8 ÖIS – GAIS Superettan Derby

Speltips 28/8 ÖIS – GAIS Superettan | Dags för ett kärt västkustderby där ÖIS ställs mot GAIS i en match som ofta är händelserik och underhållande.

ÖIS står på 27 poäng efter 19 matcher och en vinst skulle innebära att laget ligger 8 poäng ifrån tredjeplatsen som innebär kvalplats till Allsvenskan och självklart är det vad ÖIS vill nå. Man har haft en tuff säsong där man har blandat och gett. Man har visat sig vara ett lag som är duktiga på att göra mål, men att göra det svårt för motståndarna att göra mål har man varit betydligt sämre på. Man har gjort 32 mål och släppt in 26 mål vilket är svagt för ett så pass duktigt lag. Nu ställs man mot GAIS i ett derby där det ofta blir ett målkalas och det blir intressant att se hur ÖIS hanterar försvarsspelet.

GAIS står på 23 poäng efter 19 spelade matcher vilket innebär att man har en enorm uppförsbacke att klättra upp för om man ska kunna ha en chans att ta sig till Allsvenskan. Man ligger just nu 15 poäng bakom tredjeplatsen och om man ska nå den så gäller det att slå ÖIS i detta derby. Det handlar om en sexpoängsmatch och skulle man förlora den här matchen så är uppförsbacken alldeles för brant, men man ska aldrig utesluta något. Man har 11 matcher kvar att spela vilket kan ge GAIS 33 poäng om man skulle få full pott. Precis som ÖIS så gör GAIS mycket mål och släpper in en del också. Man har stått för 26 mål framåt och 27 stycken bakåt vilket gör derbyt ännu mer intressant. Hur GAIS antar den här utmaningen och huruvida de plockar poäng eller inte återstår att se.

Speltips 28/8 ÖIS – GAIS Superettan

Sannolikhetsbedömning 4,5 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,79 gånger insatsen)
Motivering | Inför tisdagskvällens västkustderby så förväntar vi oss en händelserik och målrik match som ÖIS – GAIS brukar innebära i vanlig ordning. Bägge lagen gör mycket mål och släpper in en hel del också och att det blir minst tre mål i matchen är ett säkert kort som bör testas.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,79 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar