Speltips 28/8 Dynamo Kyiv – Ajax CL-kval

Speltips 28/8 Dynamo Kyiv – Ajax CL-kval | Det är dags för returmatchen i den sista kvalomgången till Champions League. Ajax har en fot i gruppspelet efter 3-1 vinsten på hemmaplan och en tuff uppgift väntar för Dynamo Kyiv.

Dynamo Kyiv fick en riktig tuff match på bortaplan där man förlorade med 3-1 mot Ajax. Dock så har man med sig ett viktigt bortamål vilket innebär att en 2-0 vinst i returmötet tar vidare det Ukrainska topplaget till Champions League. För att kunna stå upp mot Ajax och lyckas trycka in två bollar så behöver man stå högt med backlinjen när man anfaller och lågt med hela laget när man försvarar sig. Den här typen av matchplan är tuff att genomföra och det krävs en bra fysik för att vända på spelet och tvinga laget förflytta sig mellan varje anfall. Ajax svaghet är helt klart det defensiva spelet och lyckas man sätta Ajax i ett försvarsläge större delen av matchen så är det mycket möjligt att Dynamo Kyiv lyckas ta sig vidare.

Ajax har ett enormt försprång efter 3-1 vinst på hemmaplan och nu är det dags att bege sig mot Ukraina för att spela oavgjort eller vinna matchen. Det är en tuff match som väntar och Ajax har inte råd att luta sig mot första matchens resultat då 1-0 underläge i returmötet innebär att Dynamo Kyiv enbart behöver ytterligare ett mål till för att ta sig vidare och Ajax måste gå in för att vinna matchen. Vi tror på att Ajax löser jobbet då de på förhand var en favorit att ta sig vidare och efter 3-1 på hemmaplan så är holländarna givetvis en ännu större favorit.

Speltips 28/8 Dynamo Kyiv – Ajax CL-kval

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Dubbelchans – X2 (1,46 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har erfarenhet av Europa och Champions League och för bägge väntar en tuff match. Vi tror på att Ajax mentala övertag från den första matchen resulterar till ett oavgjort resultat alternativt en vinst för holländarna. Dynamo Kyiv behöver göra en riktigt bra match för att ta sig vidare och vi tror att Ajax klarar uppgiften. Ajax åker hem med en vinst eller ett oavgjort resultat, helt klart ett bra spel.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Dubbelchans – X2 | Odds 1,46 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar