Speltips 28/7 Östersund – Elfsborg Allsvenskan

Speltips 28/7 Östersund – Elfsborg Allsvenskan | Dags för en helgmatch och speltipset för lördagen består av en match mellan Östersund och Elfsborg. Bägge lagen har en bra form och det blir en spännande uppslutning då Östersund har blivit av med sin tränare och framgångsnyckel Graham Potter.

Östersund har haft en tuff inledning på säsongen men har verkligen hittat tillbaka och har enbart förlorat en match av sina tio senaste matcher. Senast tog man en övertygande seger mot Trelleborgs FF där det var en stor klasskillnad som Östersund visade upp och matchen innan det så tog man en poäng mot Malmö FF på bortaplan. Saman Ghoddos och Hossam Aiesh har en grym form och har legat bakom en stor del av alla chanser som ÖFK har skapat. Vi tror på att Östersunds form håller i sig och att det blir tufft för Elfsborg.

Elfsborg har precis som ÖFK haft en svag inledning på säsongen men mot slutet så har de lyckats hitta tillbaka. De har enbart förlorat två av sina tio senaste matcher och och efter en svit på fem raka vinster så har Elfsborg spelat en oavgjort match mot Hammarby och förlust senast mot IFK Norrköping på bortaplan. Elfsborg har ett starkt anfallsspel när det väl fungerar men de håller sällan nollan. För att ta en seger mot offensivt starka ÖFK så behöver Elfsborg se till att jobba ihop som ett lag och inte ge Östersund några ytor i anfallsspelet.

Speltips 28/7 Östersund – Elfsborg Allsvenskan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Hemmalaget vinner (1,86 gånger insatsen)
Motivering | Trots en bra form mot slutet på ligger Elfsborg enbart på en elfteplats och har enbart plockat nio poäng på sina sju bortamatcher. Östersund har en betydligt bättre lägstanivå och på hemmaplan så har vi svårt att se Östersund förlora den här matchen med tanke på hur formstarka de är och därför så har vi spikat en etta i lördagens tips.

Matchen startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Hemmalaget vinner | Odds 1,86 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar