Speltips 28/6 Senegal – Colombia VM Grupp H Omgång 3

Speltips 28/6 Senegal – Colombia VM Grupp H Omgång 3 | Det är dags för sista gruppspelsmatchen för sista gruppen i VM och en kamp om en avancemangsplats.

Senegal har varit en svår nöt att knäcka och närmast kom Japan i 2-2 matchen senast. Senegal är ett kontringsstarkt lag som är offensivt balanserade och har spelare som Sadio Mané, Mbaye Niang och Ismaila Sarr i anfallet och de anfaller med en otrolig fart och kan vända spelet på ett fåtal sekunder. För att ta sig vidare så räcker det att spela oavgjort men eftersom att laget inte är så starkt defensivt så kan de inte gå för ett oavgjort resultat. Japan lyckades trycka in två mål mot Senegal trots att de ledde bägge gångerna. Senegal kommer inte kunna slappna av och spela på resultat utan de kommer att gå för vinst och har alla möjligheter att plocka tre poäng från Colombia.

Colombia inledde VM med ett rött kort och en förlust mot Japan som var otroligt tungt. Man kunde dock hämta upp sig i matchen mot Polen och med 0-3 i bagaget så kommer de ställa upp mot Senegal med ett stort självfötroende. James Rodriguez fick starta senaste matchen och var med och skapade en hel del vilket även gav utdelning då han stod bakom två målgivande passningar. En annan spelare som sticker ut i Colombia är Juan Quintero som är otroligt kvick och kan hitta passningar som inte många ser och han är ett offensivt hot mot Senegal. Colombia såg bra ut senast mot Polen och om de levererar på samma nivå så blir det tufft för Senegal.

Inför matchen så tror vi på att de kommer vara intensivt och många lägen kommer att uppstå. Bägge lagen kommer att gå för tre poäng och inget lag har råd att hålla tillbaka. Vi tror på en het match som kommer att avgöras i slutskedet av matchen.

Matchen mellan Senegal – Colombia startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal gula kort i andra halvlek – Över 2.5 (1,88 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Halvtid – Oavgjort (2,15 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal gula kort i andra halvlek – Över 2.5 | Odds 1,88 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Halvtid – Oavgjort | Odds 2,15 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar