Speltips 28/5 Turkiet – Iran

Speltips 28/5 Turkiet – Iran | Fokus riktas ikväll på en match som har många högintressanta odds. Turkiet spelar mot Iran på hemmaplan och vi har tagit fram några speltips som vi tycker är intressanta.

Turkiet lyckades inte ta sig till VM och var inte nära heller för den delen. Man spelade i en grupp med Island, Kroatien, Ukraina, Finland och Kosovo. På hela 10 matcher lyckades man enbart plocka 15 poäng och hamnade därmed på en fjärdeplats. Framför Turkiet hamnade Ukraina på en tredjeplats, Kroatien på en andraplats och Island på en förstaplats. Det var en stor besvikelse för Turkiet och de behöver hämta sig och rusta upp en bra trupp inför EM 2020, men det är långt kvar dit och Turkiet har ett intressant landslag.

Iran lyckades ta sig till VM 2018 och släppte enbart in två mål under hela kvalet, vilket är helt ofattbart. De sista två målen släppte man in i sista matchen och givetvis var man redan klara då. Vi har en svensk med i truppen, Saman Ghoddos, som förväntas få speltid under kvällens match. Iran har väldigt många intressanta spelare, t.ex. Sardar Azmoun som spelar i Rubin Kazan och har fått en del rutin i form av internationella matcher med klubblaget som ger honom väldigt mycket erfarenhet. En annan spelare som fått mycket uppmärksamhet är Mehdi Taremi som till vardags spelar i persiska ligan som en av landets vassaste anfallare. Man har en del andra spelare som har erfarenhet i europeiska ligorna och det är dags att tagga till inför VM på riktigt.

Inför kvällens match så förutspår vi en match där Iran som vanligt har ett ordentligt tight försvarsspel och ett Turkiet som har svängiga matcher, i vanlig ordning. Vi tror på en del rotation i bägge trupperna som öppnar upp för en målrik match med mycket chanser och nya spelmodeller.

Speltips 28/5 Turkiet – Iran

Kvällens landskampsmatch mellan Turkiet – Iran kickar igång 20:15 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,50 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchvinnare – Bortalaget vinner (3,40 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,50 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – Bortalaget vinner | Odds 3.40 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar