Speltips 1/5 – Real Madrid – Bayern München

Speltips 28/4 – Real Madrid – Bayern München. Då var det dags för sista mötet i första Champions League semifinalen mellan Real Madrid och Bayern München.

Real Madrid lyckades på Allianz Arena komma undan med en 1-2 vinst efter mål av Marcelo och Asensio. Real Madrid har möjlighet att skriva in sin tredje Champions League titel i rad i historieboken och blir först ut att vinna Champions League både två och tre år på raken.
Zinedine Zidane har tillsammans med lagkaptenen Sergio Ramos och målmaskinen Cristiano Ronaldo lyckats skapa ett otroligt starkt Real Madrid som hade en del frågetecken runt sig innan årsskiftet. Real Madrid har lyckats toppa formen i helt rätt tid och är favoriter till att vinna Champions League även i år.

Bayern hade under första mötet på hemmaplan en hel del chanser men lyckades hitta rätt enbart en gång efter skott från Joshua Kimmich som Keylor Navas borde tagit. Bayern lyckades första halvlek pressa ner Real Madrid otroligt långt ner och Real hade få kontringar i jämförelse med vad man brukar se.
I tisdagkvällens match så kommer ett revanschsuget Bayern München till Santiago Bernabeu för att än en gång försöka slå ut Real Madrid och Bayern måste göra minst två mål för att ha chansen att gå vidare. Vid ett 0-2 resultat så är Bayern München i Champions League final och vid 1-2 är det förlängning.

Real Madrid har möjlighet att spela på resultatet men att säga att man har ena foten i final är alltför optimistiskt. Bayern München är ett topplag och när det handlar om Champions League så går det aldrig att räkna ut varken Real Madrid eller Bayern München.

Speltips 28/4 – Real Madrid – Bayern München

Matchen kickar igång Tisdag 20:45 och vi förutser en målrik match som svänger åt båda hållen, precis som första mötet.

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Dubbelchans – Oavgjort/bortalaget vinner (1,67 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat + antal mål– Bortalaget vinner + Över 2.5 mål (4,00 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Dubbelchans – Oavgjort/bortalaget vinner | Odds 1.67 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat + antal mål– Bortalaget vinner + Över 2.5 mål | Odds 4.00 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar