Speltips 28/4 – Inter Milan – Juventus FC

Speltips 28/4 – Inter Milan – Juventus FC. Under lördagens fokusmatch så flyttar vi oss till Milano och inte allra minst Derby d’Italia där Inter Milan som kämpar för att få en Champions League-plats nästa säsong gästas av Juventus som vill plocka hem sin sjunde scudetto på raken.

Inter har haft en tveksam säsong men trots detta en inlednings om talade för att Inter skulle bli den största konkurrenten för Juventus i kampen om ligatiteln. Icardi och Inter lyckades spela en offensivt balanserad fotboll och vann med stora marginaler mot de flesta lagen. Icardi var i sin livs form men efter årsskiftet så vände trenden, tyvärr för Inter. Idag har Inter en Europa League-plats men med fyra omgångar kvar så ligger Inter en poäng bakom både Lazio och Roma och att inte få en Champions League-plats hade varit en enorm besvikelse, både för laget och inte allra minst för fansen.

Juventus gästar Inter med en tung förlust i slutminuterna senaste matchen mot Napoli. Med fyra omgångar kvar så har Juventus både Inter och Roma på spelschemat och bägge matcherna är dessutom på bortaplan, vilket ger nytt hopp till Napoli, som flera gånger varit uträknade ur scudettostriden. Napoli har ett jämnare spelschema och pressen faller helt plötsligt på Juventus istället, något som ingen kunde förutse för 3-4 omgångar sedan.

Speltips 28/4 – Inter Milan – Juventus FC

Med tanke på att Inter måste göra ett litet ryck och nå ikapp Roma som möter Juventus om två veckor så tror vi att det här blir en jämn match som eventuellt kan avgöras i slutminuterna. Vad alla vet så spelar Juventus bäst under press, och om det stämmer även i den här matchen får vi svaret klockan 20:45 lördagkväll.

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.
Speltips A | Högsannolik | Pengarna tillbaka vid oavgjort – Bortalaget vinner (1,61 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Oavgjort (3,20 gånger insatsen)
Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Pengarna tillbaka vid oavgjort – Bortalaget vinner | Odds 1.61 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Oavgjort | Odds 3.20 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar