Speltips 28/2 Roma – AC Milan | Serie A

Speltips 28/2 Roma - AC Milan | Serie A

Speltips 28/2 Roma – AC Milan | Serie A
Äntligen är det dags för omgångens hetaste möte i Serie A. Roma som har gjort det mycket bra under säsongen tar emot Milan under söndagskvällen.

Roma har en helt okej form och är faktiskt favoriter inför detta möte. Man har gjort det bra defensivt under sina senaste matcher bortsett från mötet mot Spezia där man åkte på tre sena mål under förlängningen samt matchen mot Juventus. Annars har man gjort det helt okej på sistone och har höjt sitt spel defensivt och detta har gett Roma en boost i Serie A tabellen då man just nu ligger på en överraskande fjärdeplats med 44 poäng. Tabellen är dock mycket tight och man har endast fyra poängs försprång mot Napoli som står på en sjundeplatrs med sina 40 poäng men dock två matcher mindre spelade. Varje poäng är alltså mycket viktig för att man ska kunna plocka en topp fyra plats för att kunna få delta i Champions League under nästa säsong. Det sägs att Dzeko dragit på sig en skada och kommer mycket sannolikt att missa detta möte. Dock så har inte klubben bekräftat något vid skrivande stund och Edin Dzeko är givetvis ett stort avbräck för Roma. Dock så har Roma en fin bredd på truppen och kan variera sitt anfallsspel och exempelvis ge spelrum för Borja Mayoral som också kan göra det bra. En mycket tuff match väntar för hemmalaget.

Milan har en mycket tung period just nu och det har gått utför under de senaste matcherna. Man har endast en vinst sedan den sjunde februari och har förlorat tre matcher i rad bortsett från de oavgjorda matcherna i Europa League mot Crvena Zvezda, där man faktiskt var mycket nära på att åka ut ur Europa League. Den stora skillnaden har varit att milans backlinje har spelat dåligt på sistone vilket har lett till att man släppt in en hel del mål på slutet. Man kommer att få det mycket tufft mot Roma och detta är en match där det är dags för Zlatan Ibrahimovic att kliva fram. Inter leder ligan med fyra poäng mer än Milan och man har absolut inte råd att förlora den här matchen då tabell-läget är mycket tight. För Milans del så gäller det att man sköter det defensiva spelet för att man ska kunna ha en chans att vinna detta möte. En mycket tuff uppgift väntar för Zlatans Milan och vi ser mycket fram emot att se Milans reaktion på den här matchen efter förra helgens derbyförlust mot Inter.

Speltips 28/2 Roma – AC Milan | Serie A

Motivering
Detta är ett möte där en förlust för vardera lagen blir mycket tuff. För Milans del så drar Inter iväg i tabellen vid en förlust och för Romas del så riskerar man att tappa sin fjärdeplats vilket blir kostsamt för Roma. Vi tror därför på att det blir en något passivare match än normalt när dessa lagen spelar och under 2,5 mål är mycket troligt i detta möte. Vi väljer därför att spela på en match med få mål. Oavsett vad så räknar vi med att matchen har ett högt underhållsvärde.

Speltips | Under 2,5 mål | 2,35 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar