Speltips 28/2 Chelsea – Man United | Premier League

Speltips 28/2 Chelsea - Man United | Premier League

Speltips 28/2 Chelsea – Man United | Premier League
Vi avslutar Premier League omgången med en toppmatch där Chelsea tar emot Manchester United i ett mycket hett möte.

Chelsea har en mycket bra form och kommer från en omgång i Champions League i veckan där man plockade en blytung seger efter 0-1 på bortaplan mot Atletico Madrid. Man har en toppform just nu och står på en femteplats i Premier League med sina 43 plockade poäng efter 25 matcher. Man ligger bakom Manchester United som på lika många matcher har plockat 49 poäng. Man har alltså inte råd att förlora detta möte då Man United vid en vinst rycker ifrån Chelsea och därmed står nio poäng före londonlaget. Chelseas styrka ligger just nu i att man har ett mycket starkt försvarsspel samtidigt som att man är effektiva framåt. Det ska bli intressant att se om Thomas Tuchel kan förlänga den här positiva svit och ska man lyckas vinna detta möte så gäller det att man håller koll på Uniteds offensiva spelare som ofta står för starka prestationer individuellt. Chelsea behöver även se till att vara vassa offensivt då man inte kommer få allt för många chanser mot United och det har funnits stunder då Chelsea har svårt att få in bollen trots bra chanser.

Man United har en snarlik form som Chelsea och befinner sig alltså i en mycket bra period. Man jagar Manchester City och har 13 poäng mindre men dock en match mindre spelad. Skulle man plocka tre poäng i detta möte så behöver man trots allt ändå ta in 10 poäng på Manchester City med sina då 12 omgångar kvar att spela. Man har spelat otroligt bra den här säsongen och vi kan räkna med att man kommer ställa till det för Chelsea på bortaplan. Troligtvist så blir Man United det spelförande laget men dessa typer av matcher kan sluta precis hur som helst. För att lyckas plocka tre poäng så behöver man göra en defensivt stabil insats. Lyckas man med detta så kan vi räkna med att man plockar tre poäng.

Speltips 28/2 Chelsea – Man United | Premier League

Speltips | Bortavinst | 3,45 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Man United är helt klart det bättre laget men det skiljer inte allr för mycket lagen emellan. Chelsea har en mycket bra form och kan mycket väl plocka tre poäng i detta i princip 50/50-möte. Dock så har William Hill ett allt för högt odds på bortalaget och vi väljer därför att passa på att spela på en rak bortavinst för otroliga 3,45 gånger insatsen. Lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar