Speltips 28/11 Napoli – Lazio | Serie A

Speltips 28/11 Napoli - Lazio | Serie A

Speltips 28/11 Napoli – Lazio | Serie A

Speltips 28/11 Napoli – Lazio | Serie A| Napoli går in i ett hett möte på Stadio Diego Armando Maradona under söndagskvällen där man tar emot Lazio som står på en sjundeplats med 21 poäng efter 13 spelade matcher. Napoli leder som sagt Serie A just nu och har lika många poäng som AC Milan, nämligen 32 poäng efter 13 omgångar. Napoli åkte på sin första förlust i Serie A för den här säsongen veckan efter att Milan har åkt på sin första förlust i Serie A. Napoli föll mot Inter med 3-2 efter att ha tappat ledningen på San Siro.

Napoli

Napoli har nu spelat tre matcher utan att ha lyckats vinna, två stycken i serie A och en i veckans Europa League-match mot Spartak Moskva på bortaplan. Det är väldigt viktigt för Napoli att studsa tillbaka så snart som möjligt för att undvika att hamna i en formsvacka. Tråkigt nog så ådrog Victor Osimhen på sig en skada i förra veckans förlust mot Inter efter att ha kolliderat med De Vrij i en luftduell. Victor Osimhen beräknas att bli borta två månader vilket är otroligt tungt för Napoli. Det ska bli intressant att se om tomrummet kan fyllas av Dries Mertens eller någon annan anfallare. Napoli har under sina fem senaste matcher i Serie A lyckats vinna två matcher, spelat oavgjort två gånger och förlorat en gång. Man har gjort sju mål framåt och släppt in fyra mål, vilket kom just i de två senaste matcherna. För att lyckas slå Lazio så behöver man hitta tillbaka till det starka försvarsspel som man haft fram tills de två senaste matcherna.

Lazio 

Lazio står som sagt på en sjundeplats i Serie A och har inte många poäng upp till topp-4 men för att komma dit så behöver man se till att höja sin lägstanivå som kan vara mycket låg. Däremot så har man en hög högstanivå där man kan slå i princip vilket lag som helst i Serie A under en bra dag. Man har under sina fem senaste matcher i Serie A vunnit två, förlorat två och spelat oavgjort en gång. Man har gjort sju mål framåt under dessa matcher och släppt in åtta mål vilket är underkänt för ett lag som Lazio. Det ska bli mycket intressant att se om man kan vända den här negativa trenden till något positivt och som vi alla vet så är det inte mer än oerhört passande när man vänder på trender mot topplag. Om man lyckas med detta eller inte återstår att se.

Speltips 28/11 Napoli – Lazio | Serie A

Motivering till speltipset

Inför detta möte så har Napoli en enorm skadelista. Man Saknar Adam Ounas, Anguiossa, Malcuit, Osimhen, Politano samtidigt som Fabian Ruiz och Lorenzo Insigne sägs vara osäkra inför spel. Detta gör att matcher bör vara mer jämn än vad oddset säger och därför så väljer vi att spela på ett oavgjort fulltidsresultat när vi bjuds på 3,65 gågner insatsen. Vi önskar er alla som ryggat ett stort lycka till!

Speltips 28/11 Napoli – Lazio | Serie A

Oavgjort | 3,65 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar