Speltips 28/11 Milan – Sassuolo | Serie A

Speltips 28/11 Milan - Sassuolo | Serie A

Speltips 28/11 Milan – Sassuolo | Serie A

Speltips 28/11 Milan – Sassuolo | Serie A |Milan som är ligatvåa på lika många poäng som ligaledaren Napoli tar emot Sassuolo på hemmaplan i ett möte som är viktigt för Milan efter förra veckans 4-3 förlust mot Fiorentina. Det ska bli mycket intressant att se reaktionen i detta möte efter att man i veckan slagit Diego Simeones Atletico Madrid på bortaplan efter en mycket fin insats av Milan. Man har lyckats plocka ihop 32 poäng efter 13 spelade omgångar och har både Inter och Atalanta bakom sig på 28 respektive 25 poäng. Låt oss ta en närmare titt på vad detta möte i förväg har att erbjuda.

Milan

Milan är skadedrabbade inför detta möte och saknar mycket viktiga spelare. Ante Rebic, Mike Maignan, Olivier Giroud, Davide Calabria och Samu Castillejo saknas inför detta möte och det blir inte helt lätt för Milan med tanke på att många spelare blir belastade när man kommer från en tuff match i Champions League tidigare i veckan. I sina fem senaste matcher i Serie A så har Milan vunnit tre matcher, förlorat en och spelat oavgjort i ett möte. Förlusten kom som sagt i förra veckans möte mot Fiorentina på bortaplan där man trots tre mål inte lyckades vinna. Man släppte in fyra bollar och lite alldeles för lätt i vissa stunder. Hur som helst så studsade man tillbaka i den viktiga matchen mot Atletico Madrid i veckan och vi förväntar oss ett starkt Milan på söndag trots sina avbräck. För att lyckas slå Sassuolo så behöver man göra en defensivt bra match för det offensiva är något som Milan sällan bör oroa sig över.

Sassuolo

Sassuolo står på en 13e plats i ligan efter att ha plockat 15 poäng efter 13 spelade matcher. Man har stundtals sertt mycket svag ut och har ingen direkt superform i dagsläget. Man har under sina fem senaste matcher vunnit två, förlorat två och spelat oavgjort i ett möte. Man har under dessa matcher gjort tio mål vilket är mycket starkt, men lika starka som man varit offensivt så har man varit lika svaga defensivt efter att ha släppt in nio mål under sina fem senaste matcher. För att lyckas slå Milan så behöver man göra en offensivt stark match likt Fiorentina förra veckan som gjorde fyra mål mot Milan. Man behöver sätta hög press mot Milans backlinje för att sedan förvalta sina lägen väl, lite lättare sagt än gjort. En tuff match väntar för Sassuolo.

Speltips 28/11 Milan – Sassuolo | Serie A

Motivering till speltipset

Vi har en het match framför oss där Milan behöver hitta vinnarspåret i Serie A igen samtidigt som Sassuolo inte vill halka ner ytterligare i tabellen. Inget av lagen har riktigt råd att förlora men den klara favoriten i detta möte är Zlatan Ibrahimovic AC Milan som med störst sannolikhet förutspås att plocka tre poäng. Vi har lyckats hitta ett spelvärt odds där en Milanledning i halvlek ger 2 gånger insatsen. Vi önskar er alla som ryggat ett stort lycka till!

Speltips 28/11 Milan – Sassuolo | Serie A

Milan ledning i halvtid | 2 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 15:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar