Speltips 28/10 Juventus – Barcelona | Champions League

Speltips 28/10 Juventus - Barcelona | Champions League

Speltips 28/10 Juventus – Barcelona | Champions League
Vi har blivit rejält bortskämda på sistone med toppmatcher och här kommer en till! Barcelona gästar Juventus i Turin och vi har en fullspäckad kväll att se fram emot.

Juventus är skadedrabbade och saknar just nu Cristiano Ronaldo pga Covid-19. Sedan saknar man Chiellini, Alex Sandro och även De Ligt pga skador. Bonucci gick av plan senast mot Hellas Verona på hemmaplan efter en känning och Pirlos trupp ser tunn ut efter dessa skador och avbräck. Man plockade endast en poäng mot Hellas Verona på hemmaplan vilket är ett svagt resultat. Utan Cristiano så har Juventus haft det riktigt tufft och det återstår att se om han lyckas få två raka negativa svar på sitt covid-19-test som görs varje dag. Det var ett tag sen vi fick se Cristiano Ronaldo ställas mot Lionel Messi och förhoppningsvis så kan Ronaldo spela mot just Messi under onsdagskvällen. En mycket tuff match väntar Pirlos Juventus och ska man lyckas plocka en trepoängare så gäller det främst att Alvaro Morata har en bra dag och även Dybala/Kulusevski beroende på vem, båda eller om ens någon av dessa två startar.

Barcelona har haft en tuff helg där man åkte på 1-3 förlust på hemmaplan i El Clasico mot ett övertygande Real Madrid. Nu ställs man på bortaplan mot Juventus i en match som inte kommer att bli enkel. Man har inte någon bra form för tillfället och har endast lyckats vinna en av sina fyra senaste matcher, varav två förluster och en oavgjord match mot Sevilla. Vinsten kom mot Ferencvaros förra veckan i CL-gruppspelet och Barcelona spelar inte just nu någon övertygande fotboll alls. Dock så har Ansu Fati utmärkt sig på riktigt och har både han och Lionel Messi en bra dag så kan det gå barcas väg. Huruvida Ronald Koeman lyckas styra upp situationen i Barca återstår att se, men på förhand så är inte matchen enkel för något av lagen.

Speltips 28/10 Juventus – Barcelona | Champions League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Oavgjort (3,50 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en match framför oss där inget av lagen befinner sig i någon särskild bra form. Juventus har endast tagit en seger i Serie A, vilket var i öppningsmatchen. Dock så har man fått en skrivbordsseger mot Napoli utöver första vinsten. Barcelona har också fått det tufft i La Liga och står på plats 12 i La Liga. Bägge lagen har märkbart sämre form än normalt och nu ställs gruppens starkaste lag i en match mot varandra. Vi tror på att bägge lagen drar jämnt och tar med sig varsin pinne. 3,50 för ett oavgjort resultat är mycket spelvärt med tanke på förutsättningarna. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar