Speltips 28/1 Torino – Fiorentina | Serie A

Speltips 28/1 Torino - Fiorentina | Serie A

Speltips 28/1 Torino – Fiorentina | Serie A
Vi har em fullspäckad helg framför oss med rader av matcher i Serie A. Vi inviger fredagsmyset med en match mellan Torino och Fiorentina.

Torino står på plats 17 med 14 poäng efter 19 matcher. Man står på lika många poäng som Cagliari som står på plats 18 och endast två poäng ner till jumbon Crotone som är sist i ligan. Man befinner sig i ett pressat läge och behöver se till att plocka poäng snarast möjligt. Man har haft stora problem med att hålla i en ledning och mot ett lag som Fiorentina så har man inte råd att slarva i försvarsspelet. Torino plockade tre poäng senast den tredje januari mot Parma på bortaplan i 3-0 vinsten och har sedan dess spelat oavgjort tre gånger och förlorat en match i Serie A. Senast mot så lyckades man plocka med sig en poäng på bortaplan mot ett normalt defensivt starkt Benevento och det ska bl intressant att se om den offensiva formen håller i sig. Ska man plocka poäng mot Fiorentina så gäller det dock att man som sagt sköter de defensiva bitarna. För Fiorentina har mycket individuell kvalité som backlinjen i Torino behöver vara uppmärksamma på.

Fiorentina har haft en mycket svängig säsong och befinnner sig just nu på plats 12 i Serie A. Man har blandat och gett och har en lång uppförsbacke framför sig om man ska lyckas plocka en europaplats. Man har, som vi tidigare nämnt många spelare som är starka individuellt men för Fiorentinas del har problemet varit att man inte lyckats prestera lika bra som det ser ut på pappret. Under sina fem senaste Serie A matcher så har man vunnit två stycken, förlorat två stycken och spelat oavgjort i en match. Detta summerar Fiorentinas säsong hittills men är tyvärr alldeles för dåligt om man ska kunna utmana om en plats i Europa League. Man ligger redan 13 poäng bakom Napoli med en match mer spelad och nu gäller det verkligen att Fiorentina börjar plocka på sig segrar och mot ett lag som Torino så måste man gå för tre poäng. Det ska bli intressant att se hur Fiorentinas tränare Cesare Prandelli tar sig an Davide Nicolas Torino.

Speltips 28/1 Torino – Fiorentina | Serie A

Motivering
Vi har ett mycket jämnt möte framför oss med två lag som underpresterar just nu. Torino gjorde en hyffsad match på bortaplan mot Benevento senast men med tanke på lagets form över säsongen i stort så har vi svårt att tro på att Torino plockar tre poäng mot just Fiorentina. 2,70 på Fiorentinavinst är alldeles för högt för att inte spela på. Vi håller tummarna för en bortavinst och ser fram emot en spännande match!

Speltips | Fiorentina vinst | 2,70 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar