Speltips 27/9 | FC Basel – SLB Benfica

Speltips 27/9 | FC Basel – SLB Benfica.
Denna afton bjuder på en hel del roliga Champions League matcher. Vi tänkte kolla närmare på Basel mot Benfica. Två lag som på det senaste kvalat in till gruppspel i CL. Man är alltså rätt vana vid spel i denna turnering. Båda lagen ligger också i toppen av respektive liga vilket avspeglar sig även här. Båda dessa lag spelar ofta väldigt bra och har fått med sig en hel del matchskrällar genom åren.

Det kommer förmodligen bli en händelserik match då båda lagen just nu har 0 poäng efter första matchen i gruppen. Förutom dessa lag så är det både Manchester United och CSKA Moskva som slåss om första och andraplatsen. Basel är generellt rätt bra på hemmaplan men Benfica ska inte underskattas då man är ett av Portugals bästa lag. Det blir alltså väldigt viktigt att plocka poäng i denna match.

Benfica har spelat i Champions League 34 gånger och plockat hem vinsten hela två gånger vilket visar att laget hör hemma i CL. Man ska därför inte räkna bort Portugiserna. Laget har också skapat många talanger runt om i världen. En anrik klubb med mycket historia. Man märker väldigt tydligt att klubben är riktigt bra.

Basel som också är ett bra lag har varit med och tävlat i Champions League hela 19 gånger men har inte plockat hem någon vinst ännu. Däremot så är man ett av de största lagen i Belgien och har visat en hel del bra matcher i CL.

Nu till Speltips 27/9 | FC Basel – SLB Benfica. Det finns tydliga klasskillnader mellan lagen. Hos mobilebet erbjuds hela 2.20 gånger pengarna på vinst för Benfica vilket känns som ett väldigt generöst odds trots att det är på bortaplan. Benfica vill ta sig vidare från gruppen och behöver ta poäng i denna matchen. Vi gör en chansning på att det stora laget från Portugal löser detta.

 

Speltips 27/9 | FC Basel – SLB Benfica

Spel: Vinst Benfica
Odds: 2.20 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar