Speltips 27/10 | Paris Saint Germain – Nice

Speltips 27/10 | Paris Saint Germain – Nice är en riktigt bra och rolig match i Ligue 1 som spelas ikväll kl 20.45 på Parc des princes. Frankrikes största och bästa lag.Vi syftar såklart på Paris Saint-Germain som blir bättre år efter år och nu tillhör en av de största lagen i världen. Ett riktigt kvalitéts lag som kommer att ställa upp i kvällens match med den mysiga trion Cavani, Mbappe och Neymar jr. Dom har visat att man är redo för att vinna ligan men också Champions League denne säsongen.

Parislaget ligger på första plats i ligan med 26 poäng och hela 31 mål på bara 10 matcher vilket visar vilken form laget är i just nu. Nice som förra säsongen var ett ganska bra lag. Har denna säsong 10 poäng och 13 mål på 10 matcher vilket inte är lika bra.

Nice har fortfarande Balotelli och Sneijder i laget vilket är två riktigt bra spelare. Man kan tycka att laget borde prestera mycket bättre med en bra trupp. Däremot så är det en hel del matcher kvar så poäng finns det kvar för Nice att ta. Frågan är om det blir några poäng i denna matchen då laget möter det absolut tuffaste laget i Ligue 1. Vi tror att PSG kommer att visa vinna denna matchen på hemmaplan.

Speltips 27/10 | Paris Saint Germain – Nice

Denna matchen brukar ses som en riktigt bra match egentligen och det ska bli roligt att kika på matchen ikväll. Däremot så tror vi på att PSG kommer att vinna denna matchen rätt stort. Anledningen till detta är att Nice inte spelar så bra just nu och släpper in en hel del mål. PSG spelade lika borta mot Marseille i senaste matchen. Nu vill man ta poäng och dessutom göra det rejält. Kan man vinna med tre mål mot Bayern Munchen så ska man kunna göra det mot Nice som dessutom inte är världsklass just nu. Matchvärden ikväll är Unibet och erbjuder nya kunder 200% upp till 1000kr i bonus. Dessutom visar dom matchen ikväll via Stream.

Vinst PSG -2.5 mål | Odds 2.18 | Hos Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar