Speltips 27/8 Roma – Atalanta Serie A

Speltips 27/8 Roma – Atalanta Serie A | Dags för en ny vecka och ytterligare en högklassig Serie A match. Den här gången är det Roma som tar emot Atalanta på Stadio Olimpico.

Roma hade en tuff inledning där man lyckades göra 0-1 i matchminut 90 mot Torino på bortaplan. En helt klar viktig seger för Roma och att starta säsongen med en trepoängare ger Romas tränare Di Francesco och hans mannar luft under vingarna. Man gjorde en fin match och hade mycket boll och lyckades skapa mycket chanser men tyvärr så var de flesta avsluten trubbiga. Torino hade ett mål på offside som blev bortblåst med små marginaler. Den här säsongen har Roma tappat en viktig kugge, nämligen Radja Nainggolan som har varit en kreatör på mittfältet som gjort många poäng. Huruvida man tar sig igenom säsongen utan Radja återstår att se. Mot Atalanta så tror vi att Roma blir den klara favoriten, men Atalanta har visat sig vara farliga och kan hota i princip alla lag i Serie A med sitt offensiva spel.

Atalanta fick en fin inledning på säsongen där man slog Frosinone med 4-0 på hemmaplan och samma vecka så spelade man 0-0 på hemmaplan i en Europa League-match som kan innebära att spelarna är något trötta inför mötet med Roma. Dock så är det alldeles för tidigt på säsongen och med ett par dagars vila så ska alla spelare ha återhämtat sig. Det blir intressant att följa hur Atalantas trebackslinje tar sig an Roma. Dock så blir det här en match präglad av bägge lagens offensiv och vi kan förvänta oss att Atalanta hotar Roma lika mycket som Roma hotar Atalanta.

Speltips 27/8 Roma – Atalanta Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,83 gånger insatsen)
Motivering | Inför måndagsmatchen så tror vi på en match där mycket chanser skapas just för att att bägge lagen är offensivt balanserade. Atalanta har inget att förlora och Roma kommer att ligga högt med sitt lag och därför så tror vi på att det blir minst tre mål i matchen.

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,83 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar