Speltips 27/8 Manchester United – Tottenham

Speltips 27/8 Manchester United – Tottenham | Måndagens andra speltips är även den en toppmatch, den spelas i Premier League och på Old Trafford.

Manchester United står just nu på tre poäng efter två matcher och man har trots otroligt bra spelarmaterial inte lyckats slå Brighton. Om Mourinhos Manchester United ska kunna utmana Manchester City, Liverpool och Tottenham om en Premier League-titel så är Brighton ett lag som man bara ska slå. Dock lyckades man inte senast och man släppte in hela tre mål. Bailly och Lindelöf har fått utså en hel del kritik för sitt agerande försvarsmässigt och en del kritik har varit obefogad, men dock så har Manchester United stora problem i omställningsspelet till det defensiva och det är ett stort problem i alla lagdelar och inte enbart i backlinjen. Huruvida man står upp mot ett för tillfället formstarkt Tottenham återstår att se, men ska man plocka en trepoängare så behöver man se till att skärpa försvarsspelet.

Tottenham har plockat sex poäng under deras hittills två Premier League-matcher och Harry Kane har äntligen gjort sitt mål i augusti månad. Tottenham fortsätter leverera och har en hög lägstanivå som krävs för att man ska kunna utmana om titeln. Man har slagit Fulham med 1-2 och Newcastle United med 3-1 i premiären och att göra mål är något som inte är något problem för Tottenham. Förbättringspotentialen i laget ligger i försvarsspelet och lyckas Manuel Pochettino få ihop pusslet så kommer Tottenham att vara en toppkandidat till att få Premier League-titeln. Nu ställs man mot Manchester United på bortaplan och kommer med all sannolikhet att göra en bra match, men om den är tillräckligt bra för att plocka hem tre poäng och vilket skulle innebära två förluster i rad för Man United återstår att se.

Speltips 27/8 Manchester United – Tottenham

Sannolikhetsbedömning 5 av 5 | Dubbelchans – X2 (1.48 gånger insatsen)
Motivering | Manchester United befinner sig just nu i en tuff period där man får utstå mycket kritik från media och det talas mycket om att Mourinho börjar tappa omklädningsrummet, det behöver inte vara sant men det säger en del om hur United presterar för tillfället. Tottenham befinner sig i en bra period och därför så tror vi på att matchen slutar oavgjort eller vinst till fördel för Tottenham.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Dubbelchans – X2 | Odds 1,48 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar