Speltips 27/8 Malmö FF – Cracovia | Europa League-kval

Speltips 27/8 Malmö FF - Cracovia | Europa League-kval

Speltips 27/8 Malmö FF – Cracovia | Europa League-kval 
Europa League-finalen har spelats oklart och det är återigen, ganska direkt dags för kvalspel inför nästa säsongs Europa League. Malmö FF ställs mot Cracovia Krakow i en match där svenskarna är favoriter. 

Malmö FF har en mycket fin form och det mesta går deras väg. De har inte förlorat någon utav sina sex senaste matcher och har vunnit fem utav dessa varav spelat oavgjort i en match som slutade 2-2 på bortaplan mot Mjällby. Man spelar som vanligt en mycket organiserad fotboll där man mer än gärna vill hålla bollen och skapa ett spelövertag istället för att endast kontra och ligga lågt. Något som vi tror kan ge MFF utdelning i den här matchen. Dock så har man en tuff match framför sig och det är svårt att säga att man är en solklar favorit i detta möte eftersom att allt kan hända i ett enkelmöte. Men att pendeln lutar mot MFF är inget vi tvekar på.

Cracovia har inte riktigt lika stark form som MFF. Man har blandat och gett sedan uppehållet men har vunnit sina två senaste matcher med 2-1.  Nu ställs man i en lite tuffare match mot MFF där ett avancemang till Europa League hade gett ett starkt ekonomiskt stöd, inte bara för Cracovia utan för samtliga klubbar som inte varje år spelar i Europa. Ska man lyckas ta sig vidare mot Malmö så gäller det att man tvingar Malmö upp i banan för att sedan kontra längst kanterna, då MFF är duktiga på att hålla tätt i mitten. 

Speltips 27/8 Malmö FF – Cracovia | Europa League-kval

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Över 2,5 mål (1,76 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Både MFF och Cracovia har haft målrika matcher i de senaste matcherna och vi tror på att det även kommer att bli minst tre mål i den här matchen och ännu fler om vi bjuds på vassa avslut och en kontringsfotboll. MFF har sett över 2,5 mål i fem av sina sex senaste matcher och det förväntar vi oss även under torsdagskvällen. 1,76 är en bra siffra med tanke på vilket facit bägge lagen kommer med till den här matchen – och som alltid, ett självklart spel att köra på.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar